Haberler

Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi konusu nedir? Görevimiz Tehlike: Yansımalar oyuncuları ve Görevimiz Tehlike: Yansımalar özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Görevimiz Tehlike: Yansımalar konusu, özeti ve Görevimiz Tehlike: Yansımalar oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Görevimiz Tehlike: Yansımalar filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmini izleyecek olanların merak ettiği Görevimiz Tehlike: Yansımalar konusu nedir, Görevimiz Tehlike: Yansımalar oyuncuları kimler ve Görevimiz Tehlike: Yansımalar özeti gibi konuları inceliyoruz.

GÖREVİMİZ TEHLİKE: YANSIMALAR FİLMİ KONUSU NEDİR?

En iyi niyetler çoğu zaman peşinizi bırakmaz. Mission: Impossible Yansımalar filminde Ethan Hunt ( Tom Cruise ) ve IMF ekibi (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) ile aşina olduğumuz bazı dostları ( Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) yolunda gitmeyen bir görevden sonra zamana karşı yarışmak zorunda kalır.

Filmde, Henry Cavill, Angela Bassett ve Vanessa Kirby bir kez daha yönetmen koltuğunda yapımcı Christopher Mc Quarrie'ın yer aldığı dinamik kadroya katılıyor.

GÖREVİMİZ TEHLİKE: YANSIMALAR FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen : Christopher McQuarrie

Oyuncular: Tom Cruise, Henry Cavill, Rebecca Ferguson

Tür: Aksiyon, Macera

Ülke: 2018 / A.B.D.

GÖREVİMİZ TEHLİKE: YANSIMALAR KONUSU FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Başrolünde Tom Cruise'un yer aldığı 'Görevimiz Tehlike: Yansımalar' filminin yönetmen koltuğunda Christopher McQuarrie oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda; Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Simon Pegg ve Ving Rhames yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Rebecca Ferguson Henry Cavill Tom Cruise Yönetmen Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title