Haberler

Gökalp Şener kimdir? Yeni Ardahan Emniyet Müdürü Gökalp Şener kaç yaşında, nereli? Gökalp Şener hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile 52 ilin emniyet müdürü değişti. Gökalp Şener kimdir? Sorusu bu nedenle gündeme gelen konular arasında yer aldı. Peki, Gökalp Şener kimdir? Yeni Ardahan Emniyet Müdürü Gökalp Şener kaç yaşında, nereli? Gökalp Şener hayatı ve biyografisi!

Gökalp Şener kimdir? Sorusu, Resmi Gazete'de yayımlanan atamaların ardından gündemde yer almakta olan sorular arasında bulunuyor. Birçok kişi tarafından Yeni İzmir Emniyet Celal Sel Dinç hakkındaki detaylar araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan emniyet müdürleri kararnamesine göre, 52 ilin emniyet müdürleri değişti. Peki, Gökalp Şener kimdir? Yeni Ardahan Emniyet Müdürü Gökalp Şener kaç yaşında, nereli? Gökalp Şener hayatı ve biyografisi!

GÖKALP ŞENER KİMDİR?

2 Ağustos tarihinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Polis başmüfettişi Gökalp Şener Ardahan Emniyet Müdürlüğüne atandı.

MAHMUT ÇORUMLU, EMNİYET GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanı Mahmut Çorumlu, Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, polis başmüfettişi Selami Yıldız ve polis başmüfettişi Caner Tayfur, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

ANKARA EMNİYET MÜDÜRÜ ENGİN DİNÇ OLDU

Ankara ve İzmir emniyet müdürleri, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atandı. Servet Yılmaz Ankara Emniyet Müdürlüğü görevinden alındı. Yılmaz'ın yerine Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç, atandı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Ardahan Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title