Haberler

Futbolcu sahibinden zulüm gören arabalar

Güncelleme:

Futbolcu sahibinden zulüm gören arabalar. Milyon dolarlar kazanan futbolcuların yaptığı büyük kazalar sonrası yüzbinlerce dolarlık araçlarda büyük hasarlar meydana geldi. Araç sahiplerinin yeşil sahada olduğu kadar trafikte usta olmadıklarını gösteren kareler..

Çok değerli araç sahibinden büyük kazalar. Milyon dolar kazanan futbolcuların araçlarıyla yaptığı kazalar sonrası ortaya çıkan görüntüler kazanın ne kadar büyük olduğunu ortaya koyar nitelikte. Araç sahiplerinin burnu bile kanamadan atlattıkları kazaları sonrası piyasa değeri çok fazla olan araçların hurdaya dönüyor. Çok pahalı araçların, futbolcu sahipleri tarafından hurdaya çevirdiği araçlardan bazıları şu şekilde.

Alexis Sánchez - Son model spor arabasını böyle hurdaya çevirdi.

Muhammed Demirci - Genç oyuncu kazadan yara almadan kurtuldu.

Mircea Lucescu - Deneyimli teknik adam Jeep'iyle ağır bir kaza geçirdi

Sercan Kaya - Kar yağışı nedeniyle buz pistine dönen yolda Sercan'ın arabası devrildi

Mario Balotelli - Dünya futbolunun huysuz çocuğu Balotelli'nin yaptığı kaza sonrası kara şimşeği andıran aracında büyük hasar meydana geldi.

Cesh Fabregas - Chelsea'nın dinamosu Fabregas Mercedes marka aracıyla yaptığı kaza sonrası kaportayı fena halde dağıttı.

Sergen Yalçın - Türk futbolunun efsane isimlerinden Sergen Porsche marka aracını darmadağın etti.

Karim Benzema - Fransız golcü Benzema Audi marka cipiyle yaptığı kazada şanslıydı. Ön tarafı darmadağın olan araçtan Benzema yara almadan kurtuldu.

Cristiano Ronaldo - Dünyanın en iyi kazanan futbolcuları arasında yer alan Ronaldo görenleri hayran bırakan arabasını hurdaya çevirdi. Dağılmadık yeri kalmayan araçtan yara almadan kurtulan Ronaldo dikkatsizliğinin bedelini aracının hurdaya dönmesiyle ödedi.

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Miroslav Stoch son model spor arabasıyla yaptığı kazada ölümden döndü. Fena halde dağılan ve bir araziye savrulan araçtan Stoch canını zor kurtardı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Karim Benzema Sercan Kaya Fenerbahçe Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title