Haberler

Fatoş Yelliler kimdir? Fatoş Yelliler'in sevgilisi kim? Kaç yaşında, nereli?

Berdan Mardini'yle ayrılığıyla magazin gündeminden düşmeyen bir isim olan Fatoş Yelliler hakkında Fatoş Yelliler kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fatoş Yelliler'in geçtiğimiz günlerde ayrıldığı Gökhan Göz ile yeniden barışması gündeme geldi... Gökhan Göz, sevgilisi Fatoş Yelliler için ihtişamlı bir doğum günü sürprizi hazırladı. Fatoş Yelliler kaç yaşında, nereli?

Fatoş Yelliler kimdir? Fatoş Yelliler kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtı magazin gündeminin merak edilen konuları arasında yer alıyor.

FATOŞ YELLİLER KİMDİR?

5 Kasım 1978 Diyarbakır'da dünyaya gelen Fatoş Yelliler 43 yaşında. Fatoş Yelliler, 7 kardeşin 6'cısıdır. Berdan Mardini ile Fatoş Yelliler, Fransa'daki bir düğünde tanışmış, 2010'da dünyaevine girmişti. Berdan Mardini ile Fatoş Yelliler 2010'da dünyaevine girmişti. Mardini ile Yelliler, geçen mart ayında evliliklerini noktalama kararı aldı. Çift 11 yıllık evliliğini, 2021 yılında noktaladı. Mardini'nin avukatı, "Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebi ile taraflar ayrılma kararı alarak, anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır" diye konuşmuştu.

Fatoş Yelliler, Gökhan Göz ile birliktedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Berdan Mardini Diyarbakır Gökhan Göz Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title