Haberler

Fatih Ürek kimdir? 2023 Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Fatih Ürek kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı özel bölümünde dikkat çeken isimlerden birisi olan Fatih Ürek kimdir? Sorusu, birçok izleyici tarafından araştırılıyor. Müzik dünyasında önemli bir isim olan Şarkılar Bizi Söyler Fatih Ürek kaç yaşında, nereli? Sorularını yanıtladık. Peki, Fatih Ürek kimdir? 2023 Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Fatih Ürek kaç yaşında?

Fatih Ürek kimdir? Sorusu, 2023 Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı özel programına konuk olması sebebi ile birçok izleyici tarafından merak ediliyor ve yoğun ilgi görüyor. 2023 Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı programının fragmanı ile programda yer alacağı belirtilen Fatih Ürek kimdir? 2023 Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Fatih Ürek kaç yaşında, nereli? Sorularını merak eden kullanıcılarımız için yanıtladık. Peki, Fatih Ürek kimdir? 2023 Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Fatih Ürek kaç yaşında, nereli?

FATİH ÜREK KİMDİR?

Fatih Ürek, 3 Nisan 1956, Erzurum, Türk fantezi ve pop müzik şarkıcısıdır.

Erzurum'da bir sucuk fabrikasında kasaplık yapan Şerafettin Ürek'in 4 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi.3 kız kardeşi vardır. Henüz 1 yaşında iken ailesi Bursa'ya göçtü. Genç yaşta ses sanatçısı olmaya karar veren Fatih Ürek bir süre Taylan Gazinosunda çalıştıktan sonra İstanbul'a taşındı.

İlk albümü Yaktı Yaktı'yı Raks Müzik etiketiyle 1993 yılında yayınlayan sanatçı bu albümünde, ilk olarak Bülent Ersoy'un Sefam Olsun albümünde seslendirdiği aynı isimli şarkıya yeni yorumuyla yer vermiş, 1995 yılında çıkardığı Sen İki Gözümsün albümünde pop şarkılarının yanı sırasında klasik şarkılara da yer vermiştir.

2008 yılında adından sıkça söz ettiren Sus albümü ile 13 yıllık bir aranın ardından giriş yapan sanatçı bu albümünde seslendirdiği "Hadi Hadi" ve "Sus" şarkılarıyla müzik listelerinde üst sıralara kadar yükselmiştir. Hayde albümünde "Hayde" ve "Yedi Tepe" şarkılarının düzenlemelerinde Emrah Karaduman ile çalışmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fatih Ürek Yılbaşı Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title