Haberler

Doya Doya Moda Gamze elendi mi? Doya Doya Moda Gamze neden yok? Gamze Taşkın diskalifiye mi edildi?

Güncelleme:

Haftaiçi her gün yayınlanan moda programı Doya Doya Moda'nın yeni bölüm fragmanı sonrasında Gamze Taşkın merak konusu oldu. Yoğun ilgiyle izlenen Doya Doya Moda yarışmasının izleyicileri, Gamze'nin Doya Doya Moda'da neden olmadığını araştırmaya başladı. Peki, Doya Doya Moda Gamze neden yok? Gamze Taşkın diskalifiye mi edildi? Doya Doya Moda Gamze elendi mi?

Doya Doya Moda Gamze elendi mi? Televizyonda yayınlandığı andan itibaren merakla beklenen moda programı Doya Doya Moda'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarışmanın yeni bölüm fragmanı sonrasında Gamze Taşkın'ın programdaki akıbeti merak konusu oldu. Yoğun ilgiyle izlenen Doya Doya Moda yarışmasının izleyicileri, Gamze Taşkın'ın yarışmada neden olmadığını araştırıyor.Peki, Doya Doya Moda Gamze neden yok? Gamze Taşkın diskalifiye mi edildi? Doya Doya Moda Gamze elendi mi? Detaylar haberimizde...

DOYA DOYA MODA GAMZE NEDEN YOK?

Doya Doya Moda'nın yarışmacılardan Gamze Taşkın, Gülşah Saraçoğlu ile tartıştıktan sonra isim kağıdını çıkartarak yarışmayı terk etti. Rakiplerinden Esra ile tartışan Gamze, kendisine bir şeyler söylemeye çalışan Saraçoğlu'nun peş peşe sözlerini kesince programda gergin anlar yaşandı. "Bu kız kesinlikle laf anlamıyor. Hayırdır ya. Sana bir şey söylemeye çalışıyorum ve susturmaya çalışıyorsun" diyen Saraçoğlu'na karşılık veren Gamze, "Ben saygısızlık yapmadan sizi dinliyorum. Burada olduğumuz için bu tavırları yiyip yutuyorum. Normalde ben bu tavırları yiyip yutmam" dedi. Gamze Taşkın daha sonra isim kartını Saraçoğlu'nun masasına bırakarak yarışmayı terk etti. Yapım ekibiyle konuşan Gülşah Saraçoğlu Gamze Taşkın'ın artık programda yer almayacağı açıkladı.

GAMZE TAŞKIN DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ?

Gamze Taşkın, Doya Doya Moda programında yarışmacılardan Gamze Taşkın, Gülşah Saraçoğlu ile tartışarak yarışmayı terk etti. Saraçoğlu yapım ekibiyle toplantı yapmak istedi. Yarışmanın tavırlarını hiçbir şekilde kabul etmediğini söyleyen Saraçoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Bu arkadaşın bazı davranışlarını tolere ettik. Genç bir hanım olduğu için rencide olmaması için bazı görüntüleri keserek yayınladık. Yayın akışı devam ettiği kesemediğimiz anlar oldu. Hiçbir şey bilmiyorsanız haddinizi bilin. Burada herkesin büyüğü olarak Uğurkan Erez var ve ona saygı duyulması lazım. Bu kadar tatsız bir olayı ilk defa yaşadık. Kendisiyle yollarımızı ayırma kararı aldık. Burası bir televizyon programı olmasaydı benim önüme yaka kartını başka bir durumda atsaydı bu konu tatsız bir yere giderdi. Sinirlerime hakim olmak zorundaydım. Ekranda kötü gözüktüysem de özür dilerim."

DOYA DOYA MODA GAMZE ELENDİ Mİ?

Doya Doya Moda programının yarışmacılarından Gamze Taşkın, Gülşah Saraçoğlu ile tartıştığı için stüdyoyu terketti. İzleyiciler, Gamze Taşkın'ın yarışmadan ayrılıp ayrılmadığını araştırıyor. Gülşah Saraçoğlu, Gamze Taşkın'ın artık programda yer almayacağı açıklandı.

GAMZE TAŞKIN KİMDİR?

Gamze Taşkın, 30 yaşında programa Sakarya'dan katılmaktadır. Yay burcu olan Gamze Taşkın bir dönem diş hekimliği yapmıştır. Kısmet Olur programında Ayça Ekin Beğen'in eve veda etmesinin ardından yeni gelin adayı olarak programa katılmıştı. Uzun süre Kısmetse Olur programında yer alan Gamze Taşkın programın final yapmasının ardından eski nişanlısı Özgür ile barışmak için Esra Erol'un programına katılmıştı.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Gamze Taşkın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title