Haberler

Doğu ekspresi bilet fiyatları! Doğu ekspresi seferleri ne zaman başlıyor? 2024 Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır?

Güncelleme:

Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar olacak merak konusu oldu. Arama motorlarında Doğu Ekspresi seferi ne zaman başlayacak sorgulatılıyor. Peki, Doğu ekspresi seferleri ne zaman başlıyor? 2024 Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? İşte detaylar...

TCDD'nin en uzun rotalarından olan ve hafızalarda güzel izler bırakan Turistik Doğu Ekspresi seferleri yeniden başlıyor. Doğu Ekspresi bilet fiyatları kaç TL üzerinden satışa sunulacak merak konusu oldu. Arama motorlarında Doğu Ekspresi ne zaman başlayacak sorgulatılıyor. Peki, Doğu ekspresi seferleri ne zaman başlıyor? 2024 Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? Detaylar haberimizde...

DOĞU EKSPRESİ SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Turistik Doğu Ekspres seferleri 11 Aralık Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır.

DOĞU EKSPRES BİLET FİYATLARI!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Kars hattında sefer yapan Turistik Doğu Ekspres seferlerinin 11 Aralık'ta başlayacağını duyurdu. Doğu Ekspresi bilet fiyatları araştırılan konular arasında yer alıyor. Dünyanın en iyi rotaları arasında gösterilen Doğu Ekspresi seferleri için bilet fiyatları şu şekildedir:

Düşük dönem oda ücreti : 6000 TL

Normal dönem oda ücreti : 8000 TL

Yüksek dönem oda ücreti: 12500 TL


Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Doğu Ekspresi Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title