Haberler

Didem Balçın diziden mi ayrılıyor? Kuruluş Osman 'Selcan Hatun' öldü mü, diziden mi çıkacak? Didem Balçın Kuruluş Osman'dan ayrılacak mı?

Güncelleme:

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman bugün yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölüm 2. fragmanında Selcan Hatun'un hastalandığı görüldü ve ölebileceği tahmin edildi. Bunun ardından izleyiciler, Didem Balçın diziden mi ayrılıyor? Kuruluş Osman 'Selcan Hatun' öldü mü, diziden mi çıkacak? Didem Balçın Kuruluş Osman'dan ayrılacak mı? merak etti. İşte bilgiler...

Kuruluş Osman, Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı tarih, aksiyon, macera, kurgu ve drama türündeki Türk televizyon dizisidir. Didem Balçın diziden mi ayrılıyor? Kuruluş Osman 'Selcan Hatun' öldü mü, diziden mi çıkacak? Didem Balçın Kuruluş Osman'dan ayrılacak mı?

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Elhamdülillah! Harmankaya Kalesi gayrı Kayı'nın mülküdür!"

Sürgün yolunda Julia ve askerleri tarafından saldırıya uğrayan Kayı hatunları, Selcan Hatun'un ağır yaralanması ile kahrolur. Geyhatu'nun kurduğu tuzakla Sultan Mesud'un canına kast etmiş gibi görünen Osman Bey ise saraydan kaçmak için zekice bir plan yapmak zorundadır.

Vezir Alemşah'ın Harmankaya Kalesi'ni Tekfur Nikola'dan alarak Gündüz Bey'e vermesi ortalığı karıştırır. Gündüz Bey, bu yeni fetih sayesinde beylik iddiasını güçlendirmeye çalışırken, Osman Bey'in ölümle pençeleşen Selcan Ana'yı görmek isteyeceğini düşünen Vezir Alemşah hain bir tuzak kurar. Ancak Osman Bey, kurduğu strateji ile Vezir Alemşah'ı eline geçirip hesap sorar! Selcan Ana ölecek mi? Osman Bey, Vezir Alemşah'ı nasıl köşeye sıkıştıracak? Harmankaya Kalesi'nin Kayıların kontrolüne geçmesi bölgedeki dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Selçuklu sarayından nasıl kaçacak? Osman Bey, Sultan Mesud'a düzenlenen suikastın ardındaki gerçekleri ortaya çıkarabilecek mi? Geyhatu'nun Anadolu'yu karıştıracak büyük planı ne?

KURULUŞ OSMAN SELCAN HATUN ÖLÜYOR MU, DİZİDEN Mİ AYRILACAK?

Kuruluş Osman'ın 80. bölüm 2. fragmanını izleyen izleyiciler Selcan Hatun ölecek mi, diziden mi çıkacak merak etmişti. Selcan Hatun bir önceki bölümde yaralanmıştı. Yeni bölüm fragmanında ise hastalandığı görülüyor. Selcan Hatun ölecek mi diziden çıkacak mı henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bugünkü yeni bölümde Selcan Hatun diziden ayrılacak mı öğrenmiş olacağız.

DİDEM BALÇIN DİZİDEN Mİ ÇIKACAK?

Didem Balçın'ın canlandırdığı "Selcan Hatun" karakteri geçtiğimiz bölümde ağır yara almıştı. Bunun ardından izleyiciler Didem Balçın diziden mi çıkacak merak etmişti. Konu hakkında henüz resmi bir bilgi yer almıyor. Yeni bölümde Selcan Hatun yaşayacak mı, neler olacak detaylı göreceğiz.

KURULUŞ OSMAN SELCAN HATUN KARAKTERİNİ KİM CANLANDIRIYOR?

Selcan Hatun karakterini "Didem Balçın" canlandırmaktadır.

Didem Balçın diziden mi ayrılıyor? Kuruluş Osman 'Selcan Hatun' öldü mü, diziden mi çıkacak? Didem Balçın Kuruluş Osman'dan ayrılacak mı?

DİDEM BALÇIN KİMDİR?

Didem Balçın Aydın(d. 18 Mayıs 1982, Ankara) Türk oyuncu.

Babası Kilisli, annesi ise Arnavut kökenlidir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'ndan mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul'a gelerek çeşitli dizilerde sinema ve reklam filmlerinde rol aldı. İlk olarak Levent Kırca Tiyatrosu'nun "Ateşin Düştüğü Yer" oyununda görev aldı. 2009 yılında Nergis Öztürk ile beraber kendi tiyatrosunu kurdu. "Bunu Yapan İki Kişi" isimli komedi oyunu ile Li·ons En İyi· Komedi· Kadın Oyuncu ödülünü ortağı ile birlikte paylaştı. Daha sonraki yıllarda birçok tiyatro oyununda görev alan başarılı oyuncu, 2011 yılında ablası Özlem Kunduracı ile beraber Doda Sanat Eğitim Danışmanlık Yapım Şirketini kurdu.

Ayrıca babası TRT Radyosu'nda çalışmaktadır ve annesi Nur Balçın ise 1975 senesinde Japonya tarafından düzenlenen bir güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kuruluş Osman Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı!
2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title