Haberler

Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nereli, neden öldü?

Oyuncu, sunucu ve DJ olarak bilinen Defne Joy Foster ölüm nedeni merak ediliyor. İlker Yasin Solmaz ile olan evliliğinden Can Kılıç adında oğlu oldu. Defne Joy Foster nereli? Defne Joy Foster neden öldü? işte detaylar...

Defne Joy Foster oğlu kim uzun süre araştırıldı. Sihirli Annem dizisinin çılgın Eda'sı, 1975 yılında Adana'da doğdu. Babası İncilik üssünde görevli bir subaydı. İzmir'de eğitimini tamamlayan Defne Joy Foster, 2011 yılında hayatını kaybetti. Defne Joy Foster hayatı ve biyografisi.

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

Defne Joy Nayman Foster, 2 Eylül 1975 tarihinde İncirlik, Adana'da dünyaya geldi. Türk görüntü yönetmeni, oyuncu, sunucu ve eski DJ olarak bilinen Foster'ın annesi Türk Hatice Nayman'dır. NATO'da subay olan Amerikalı Steve Foster'ın kızı olarak doğdu. Çiftin boşanmasıyla Foster'ın babası memleketi Alabama'ya gitti ve Foster, annesiyle kaldı. Ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu. 1992 yılında İzmir Fatih Lisesi'nden mezun oldu ve daha sonra eğitimini sürdürmedi.

SİHİRLİ ANNEM DİZİSİ İLE OYUNCULUĞA BAŞLADI

Foster, ilk olarak 1996'da Kral TV VJ'i olarak ekrana geldi ve daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Sonrasında oyunculuğa başladı, uzunca bir süre Sihirli Annem adlı dizide Eda karakterini canlandırdı. Oyunculuğun yanında tekrar program sundu. tv8'de yayınlanan Bir İş İçin Lazım adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. TRT programı olan Çeyiz Şov'u sundu. Ayrıca Kanal 7'de Zula adlı programın sunuculuğunu üstlendi. Son olarak Acun Ilıcalı'nın sunup, yapımını üstlendiği Yok Böyle Dans adlı programa yarışmacı olarak katıldı.

Foster, sette görüntü yönetmeni olarak çalışan ve burada tanıştığı İlker Yasin Solmaz ile 2008'de Assos'ta nikah masasına oturdu ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu oldu. 2 Şubat 2011 tarihinde hayatını kaybeden Foster'in cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Ölüm nedeni uzun süre merak konusu olsa da 2014 yılında çıkan adli tıp raporunda ''Astım, alkol ve ilaçlar reaksiyon oluşturarak müşterek nedenle ölüme neden olmuş'' ifadeleri yer aldı.

DİZİLERİ

1997: Ruhsar Konuk Oyuncu

2000: Beyaz Yalanlar Yardımcı Oyuncu

2000: Dadı Yardımcı Oyuncu

2003: Sihirli Annem Eda

2006: Selena Pandora

2007: Hayal ve Gerçek Yardımcı Oyuncu

SUNDUĞU PROGRAMLAR

Çeyiz Show

Çat Kapı

Bir İş İçin Lazım

NTV Yeşil Ekran

Uzman Avı

Zula

YARIŞMALAR

2002 : Altıncı His (Takım kaptanı)

2010-2011: Yok Böyle Dans (Yarışmacı)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Defne Joy Foster Sihirli Annem Gündem Haberler

500

Yorumlar (8)

MEROK:

Müge Anlı çözer bu işi.

8
4
yanıtYanıtla
..:

Allah rahmet eylesin

5
0
yanıtYanıtla
46:

Allah rahmet eylesın mekanı cenet olsun

3
0
yanıtYanıtla
Defne:

Bence alkolden ölmedi onu biri öldürdü. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ??

1
0
yanıtYanıtla
Allah rahmet eylesin????:

Güzel iyi bilgilendirme

1
0
yanıtYanıtla
Bilinmez isim:

Mekanı cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
serra:

Acılara giden hemde hiç korkmayan Defne, ye teşekkür ediyorum ve onu anıyorum

yanıt0
yanıt0
Mina:

Allah rahmet eylesin inshalla mekani cennet olsun????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title