Haberler

Büşra Develi ile Burak Deniz barıştı mı? Büşra Develi'den açıklama!

Güncelleme:

Büşra Develi ile Burak Deniz barıştı mı sorusu gündeme geliyor. Ardından, Büşra Develi'den açıklama gecikmedi. Büşra Develi ile Burak Deniz barıştı mı, neden ayrılmışlardı merak ediliyor. Eski sevgilisi Burak Deniz'le görüntülenen ve barıştıkları iddia edilen Büşra Develi, sessizliğini bozdu. Peki, Büşra Develi ile Burak Deniz barıştı mı? Büşra Develi'den açıklama!

Büşra Develi ile Burak Deniz barıştı mı merak ediliyor. Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı Şahmaran dizisiyle gündeme gelene Burak Deniz ile 2018 yılında 3 yıllık ilişkisini noktalayan Büşra Develi, birlikte görüntülendi. Büşra Develi ile Burak Deniz barıştı mı sorusu gündeme geliyor. Büşra Develi'den açıklama geldi. Büşra Develi ile Burak Deniz barıştı mı? Büşra Develi'den açıklama! Detaylar haberimizdedir…

BÜŞRA DEVELİ İLE BURAK DENİZ BARIŞTI MI?

Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı Şahmaran dizisiyle gündeme gelene Burak Deniz ile 2018 yılında 3 yıllık ilişkisini noktalayan Büşra Develi, birlikte görüntülendi. Taksim'deki bir mekanda sohbet ederken görüntülenen ikilinin barıştıkları iddia edilince Develi'den cevap gecikmedi.

BÜŞRA DEVELİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Önceki gün Etiler'deki bir mekandan çıkarken kendisini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet eden Büşra Develi, hakkındaki aşk iddiasına da cevap verdi. Deniz ile barışmadıklarını söyleyen oyuncu, "İkimiz de birbirimizin hayatında yer edinmiştik zamanında. Son derece arkadaşça kahve içmeydi. Karşılaşma diyebiliriz. Bir kahve içelim dedik ve o günleri yâd ettik. Ama aşk olayı tabii ki yok. Ayrıca böyle haberlerle benim kısmetimi kapatmayın. Hadi başlığı da verdim" dedi.

Büşra Develi ve Burak Deniz'in 2018 yılında 3 senelik ilişkilerini ihanet yüzünden bitirdikleri iddia edildi.

Büşra Develi ile Burak Deniz barıştı mı? Büşra Develi'den açıklama!

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Burak Deniz Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title