Haberler

Bu Hafta Hangi Filmler Vizyona Girdi? (18 Kasım Cuma)

Güncelleme:

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi? Bu hafta hangi filmler izleyicileriyle buluşacak? İşte vizyona giren filmler...

Haftasonunun yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar bu hafta hangi filmlerin vizyona gireceğini merak eder oldu. Bugün 7 film vizyona girdi. Vizyona giren filmleri 3'ü yerli 4'ü yabancı. Bu hafta vizyona İkinci Şans, Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar?, Adam Mısın!, Ayı Kardeşler 2: Büyülü Kış, Ölüm Alfabesi : Kötülüğün Başlangıcı, Mezuniyet ve Bir Şey Değilim filmleri vizyona girdi. Vizyona giren filmlerden İkinci Şans dikkatleri çekiyor. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'in paylaştığı filmin yönetmenliğini de Özcan Deniz yapıyor. İkinci Şans'ın gişede ne kadar hasılat yapacağı ise merak konusu.

İKİNCİ ŞANS

Çok güzel bir kadın olan matematik öğretmeni Yasemin ile et restoranı sahibi karizmatik gurme Cemal'in yolları kesişir. Yasemin geçmişte yaşadığı yanlış evliliğinin yaralarını sarmaya çalışan, attığı adımlara dikkat eden bir annedir. Cemal ise sosyal, geçmişinden kurtulmak isteyen gamsız bir adamdır. Bu zıt karakterli ikilinin tanışması önce kavgalı olacaksa da zamanla hüzünlü bir aşka dönüşecektir. Geçmişlerinin derinlerine indiklerinde ikisinin de ikinci bir şansa ihtiyacı olduğu ortaya çıkar.

FANTASTİK CANAVARLAR NELERDİR, NERELERDE BULUNURLAR?

JK Rowling'in aynı isimli fantastik ansiklopedik kitabına dayanan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filmi fantastik yaratıklar hakkında bir kitap yazan bir yazarın gezi notları olarak karşımıza çıkıyor. Harry Potter'ın onun kitabını okumasından 70 yıl önce kitabı yazmış olan Newt Scamander'ın New York'ta yaşadığı maceraları konu alan kitap genç kaşifin New York'un gizli cadı ve büyücü komitesiyle yaşadıklarını da içeriyor...

ADAM MISIN!

Televizyon ve futbol takipçilerinin çok yakından tanıdığı futbol yorumcuları Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ertem Şener'i beyazcamdan beyazperdeye transfer eden filmde Beyaz Futbol ekibi bir sponsor tarafından organize edilen bir tatile davet edilirler ve hep beraber yola çıkarlar. Fakat kafa dinleyip eğlenmeyi planladıkları bu tatilde başlarına hiç beklemedikleri çeşitli tuhaf ve komik olaylar gelir.

AYI KARDEŞLER 2: BÜYÜLÜ KIŞ

Kahramanlarımızın yaşadığı Kristal Tepeler, şiddetli bir kar fırtınası sonucunda bembeyaz örtüler altında kalır. Fırtınadan sonra, Bramble'ın çocukluk anılarını canlandıran gizemli bir hayvan Kristal Tepeler'de dolaşmaya başlar. Çok geçmeden bu gizemli hayvanın peşine düşen ödül avcıları Kristal Tepeler'in altını üstüne getirir. Çocukluklarından beri birbiriyle mücadele eden Ayı Kardeşler ve Oduncu Vick'in önlerinde iki seçenek vardır. Hem bu çetin kışı atlatabilmek hem de kasabalarını tehdit edenlerden kurtulmak için işbirliği mi yapacaklar, yoksa aralarındaki kavgayı sürdürecekler midir?

ÖLÜM ALFABESİ: KÖTÜLÜĞÜN BAŞLANGICI

2014'ün hit filmi Ölüm Alfabesi'nin devamı olan Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı, izleyenleri yeni korkunç bir hikayeyle bir kez daha ruh çağırma tahtasının etkisi altına alıyor. 1965 yılında Los Angeles'ta yaşayan bekar bir anne ve iki kızı kötü bir ruhu istemeden evlerine kabul eder. Küçük kızın bu kötü ruh tarafından esir alınmasıyla, onu kurtarmak ve kötü ruhu geri göndermek için aile görülmemiş korkularla yüzleşecektir.

MEZUNİYET

Romeo Aldea, Romanya'da ufak bir dağ kasabasında yaşayan doktor bir babadır ve kızı Eliza 18 yaşına geldiğinde, onu yurt dışında okutma idealiyle büyütür. Planları gerçekleşmek üzeredir; Eliza İngiltere'de psikoloji okumak için burs kazanır. Tek yapması gereken lise bitirme sınavlarını geçmektir ki aslında başarılı öğrenci Eliza için bu sınavlar yalnızca bir formaliteden ibarettir. İlk yazılı sınavından bir önceki gün, Eliza tüm geleceğini riske atan bir saldırıya uğrar. Şimdi Romeo, bir karar vermek zorundadır. Durumu çözmek için birkaç yol vardır ancak hiçbiri kızına öğrettiği prensiplerle uyuşmamaktadır.

BİR ŞEY DEĞİLİM

Mahmut, genç bir tiyatro oyuncusudur. Zor günler geçirmektedir. İkinci sınıf sinema filmine çağrılır. Kötü adam karakterini oynayacaktır. Acemi de olsa oyunculuğunu gösterir. Filmin Jön'ü Mahmut'un tiyatrocu olmasını kıskanır ve kovulması için üstüne gider. Mahmut yaşayabilmek ve karnını doyurabilmek için itilip kakılmalara istemeden tepkisiz kalır. Yapımcı Azmi, kötü adam karakterini iyi adama dönüşerek yarım kalan film tamamlayacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ölüm Alfabesi Özcan Deniz Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title