Haberler

Bilal Hancı ve Esin Çepni barıştı mı? Bilal Hancı evleniyor mu? Bilal Hancı ve Esin Çepni yeniden mi evleniyor?

Güncelleme:

YouTube'da en çok izlenen kanallardan bir tanesi olan Kafalar grubunun üyelerinden Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'den geçtiğimiz haziran ayında boşanma kararı almıştı. Bilal Hancı ve Esin Çepni, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım sonrası Bilal Hancı ve Esin Çepni barıştı mı? Bilal Hancı evleniyor mu? Bilal Hancı ve Esin Çepni yeniden mi evleniyor? Soruları gündeme geldi. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz sene temmuz ayında nikah masasına oturan YouTuber Bilal Hancı ve fenomen Esin Çepni, haziran ayında boşanma kararı aldıklarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmışlardı. İkili aradan geçen birkaç ay sonra hayranlarını sevindirecek bir paylaşım yaptı. Bilal Hancı ve Esin Çepni'nin sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşım sonrası Bilal Hancı ve Esin Çepni yeniden mi evleniyor? Sorusu merak edildi. Peki ya Bilal Hancı ve Esin Çepni barıştı mı? Bilal Hancı evleniyor mu? İşte detaylar…

BİLAL HANCI VE ESİN ÇEPNİ BARIŞTI MI?

Haziran ayında boşanma kararı alan Bilal Hancı ve Esin Çepni sosyal medya hesaplarından yaptıkları yeni paylaşım ile takipçilerini sevindirdi. Bilal Hancı, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Esin Çepni ile barıştığını açıkladı. Hancı, "Bildiğiniz üzere Esin ile daha önce ayrılmaya karar vermiştik ve bundan 2 ay önce size ayrılığımızı bildirmiştik. Şimdi Esin ile ben iki medeni insan gibi tekrardan bir araya gelerek evliliğimizi kurtarmaya karar verdik. Neden diye soracak olursanız ben Esin'i çok seviyorum. Onun da beni sevdiğine inanıyorum ve evliliğe bir şans daha vermemize düşünüyorum. Ben hayatta her şeye ikinci bir şansa değdiğini düşünürüm. Ve yüzüğümü de taktım, özlemiştim. Esin ile ikinci bir şans vermeye karar verdik" ifadelerini kullandı.

BİLAL HANCI EVLENİYOR MU?

YouTube içerik üreticisi Bilal Hancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla geçtiğimiz haziran ayında boşanma kararı aldığı eşi Esin Çepni ile barıştığını duyurdu. Hancı, yüzüğünü tekrar takmaya başladığını söyleyerek özlediğini dile getirdi.

BİLAL HANCI VE ESİN ÇEPNİ YENİDEN Mİ EVLENİYOR?

Bilal Hancı'nın instagram hesabına attığı videolu paylaşım sonrası Esin Çepni de kendi hesabından paylaşım yaparak barışma kararı aldıklarını duyurdu. Çepni, "Ben kendi hikayeme bir şans daha vermek istiyorum. Bilal Hancı seni mutlu görmek harika bunun sebebi olduğumu bilmek paha biçilemez. Her şeyin en güzelini hak ediyorsun. Seni seviyorum kocam" dedi.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Bilal Hancı Gündem Magazin Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title