Haberler

Bergen filmi kaç yaş üstü? Bergen filmi yaş sınırı var mı?

Güncelleme:

4 Mart 2022 tarihinde vizyona girmiş olan Bergen filmi, senaryosunu Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper ikilisinin yaptığı, Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı sosyal medyada özellikle oldukça gündem haline geldi. Bergen filmine gitmek isteyen sinemaseverler Bergen filmi kaç yaş üstü? Bergen filmi yaş sınırı var mı? sorularına yanıt aradı.

Bergen filmi kaç yaş üstü? 4 Mart 2022 tarihinde vizyona girmiş olan Bergen filmi, senaryosunu Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper ikilisinin yaptığı, Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı sosyal medyada özellikle oldukça gündem haline geldi. Bergen filmine gitmek isteyen sinemaseverler Bergen filmi kaç yaş üstü? Bergen filmi yaş sınırı var mı? sorularına yanıt aradı. İşte detaylar...

BERGEN FİLMİ KAÇ YAŞ ÜSTÜ?

Bergen filmi yaş sınırı 13'tür. 13 yaş üstü her birey Bergen filmini bilet alarak izleyebilir.

BERGEN NE ZAMAN VİZYONA GİRDİ?

Belgin Sarılmışer veya bilinen sahne adıyla Bergen, Türk arabesk ve fantezi şarkıcısıdır. Bergen "acıların kadını" olarak da bilinen şarkıcı yaşadığı acı dolu hayatı film oldu.Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı Bergen karakteri herkes tarafından merak ediliyor. Bergen filmin vizyon tarihi 4 Mart 2022 sinemalarda seyircisi ile buluştu.

BERGEN FİLMİ OYUNCULARI

  • Farah Zeynep Abdullah
  • Erdal Beşikçioğlu
  • Tilbe Saran
  • Ali Seçkiner Alıcı
  • Nergis Öztürk
  • Şebnem Sönmez
  • Ahmet Kayakesen
  • Nurcan Eren
  • Suzan Kardeş
  • Arif Pişkin

BERGEN KİMDİR?

Belgin SarılmışeR veya bilinen sahne adıyla Bergen, 15 Temmuz 1959, Mersin doğumludur. 14 Ağustos 1989, Pozantı, Adana'da hayatını kaybetmiştir. Türk arabesk ve fantezi şarkıcısıdır. Belgin Sarılmışer, Mersin'de yedi çocuklu bir ailenin son çocuğu olarak dünyaya geldi. Anne ile babası boşandıktan sonra annesi ile birlikte Ankara'ya yerleşti.

Ankara'da konservatuarın orta bölümüne başladı. Okulu yarım bıraktı. Bir müddet PTT bünyesinde memur olarak çalıştı.

Ankara'da bir gece arkadaşlarıyla eğlenmek üzere gittiği Seyman Kulüp isimli pavyonda arkadaşlarının isteği üzerine Orhan Gencebay'ın Batsın Bu Dünya başlıklı şarkısını söyledi. Sesini beğenen pavyon sahibi, kendisine sahneye çıkmasını teklif etti. Ankara'da birçok pavyon'da çalıştıktan sonra gelen bir teklifi değerlendirerek Adana'ya gitti.

Adana'da Halis Serbest ile tanıştı. Halis Serbest her gece şarkıcıya çiçekler gönderiyor ve her gece Bergen'in çalıştığı pavyona gidip en ön masadan şarkıcıyı seyrediyor. Halis Serbest'in ısrarı ve inadı ile evlendiler. Ancak Halis Serbest'in başkasıyla evli olduğu ortaya çıkınca Bergen ilişkiye son verdi.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Bergen Haberler

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir? İstihare namazı nasıl kılınır? İstihare namazı kaç rekat? İstihareye nasıl yatılır? Rüyada gül görmek ne anlama gelir? Rüyada kırmızı gül görmenin anlamı nedir? SearchGPT nedir? SearchGPT nasıl kullanılır, özellikleri neler? Koç kadını ve Terazi erkeği uyumlu mu? Koç kadını ve Terazi erkeği aşk uyumu nedir? Koç kadını ve Terazi erkeği anlaşabilir mi ? Çakal kaza mı yaptı? Rapçi Çakal nerede kaza yaptı, ne oldu? Kamala Harris kimdir? Kamala Harris kaç yaşında, nereli? Kıyma 4. Sezon 2. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kıyma dizisi nerede yayınlanıyor, konusu ne? Emekli maaş farkları ne zaman yatacak Emekli maaş farkları yattı mı, nasıl sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli maaş farkı sorgulama ÖTV indirimi gelen araçlar hangileri? ÖTV indirimi hangi araçları kapsıyor ? ÖTV indirimi fiyatları ne kadar düşürecek?
Bazı il ve ilçeleri sayıp 'Sizden nefret ediyorum' diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

Bazı il ve ilçeleri sayıp "Sizden nefret ediyorum" diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title