Haberler

Ayşegül Yıldız kimdir ? Yıldız'dan tepki çeken sözler

Güncelleme:

Ayşegül Yıldız kimdir ? Yıldız, "Ben artık İbrahim Bey'e aşık değilim, o yüzden bu konulara tepki gösteriyorum. İbrahim Tatlıses artık benim ancak abim, dostum olabilir" demiş.

Geçirdiği beyin ameliyatı sonrası Miami'deki fizik tedavisi süren İbrahim Tatlıses, eski eşleri Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız arasında çıkan gerginliğe el koydu.

Derya Tuna'nın, Tatlıses'in yanına gitmesinden rahatsız olduğu gündeme gelen Yıldız, "Hep İbrahim Bey'in iyi günlerinde mi yanında olacaklar?" demişti. Bu gerginlik üzerine Tatlıses, "Evet, doğrudur Derya Hanım burada, normal değil mi? Yok Ayşegül çıldırmadı. Hiç kimse çıldırmadı. Ben iyiyim. Her şey normal, herkes benden yana" açıklamasını yaptı.

"İBRAHİM BEY ARTIK ABİM OLUR"

Ailesiyle memleketi Bursa'ya maç izlemeye giden, Tatlıses'in 2 yaşındaki kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız, "Ben artık İbrahim Bey'e aşık değilim, o yüzden bu konulara tepki gösteriyorum. İbrahim Tatlıses artık benim ancak abim, dostum olabilir" dediği ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız Derya Tuna Miami Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title