Haberler

Avrasya Tüneli ne zamana kadar kapalı? 19 Ekim Avrasya Tüneli saat kaçta trafiğe açılacak? Tünel hangi saatlerde kapalı olacak?

Güncelleme:

Avrasya Tüneli'nin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda tünelin bir süre kapatılacağı yer aldı. Araç sahipleri ise arama motorlarında Avrasya Tüneli ne zamana kadar kapalı? 19 Ekim Avrasya Tüneli saat kaçta açılacak? sorularını araştırdı.

Avrasya Tüneli geçici olarak çift yönlü trafiğe kapatıldı. Otomobil sahiplerinin gündeminde ise tünelin ne zaman trafiğe açılacağı yer aldı. Peki, Avrasya Tüneli ne zamana kadar kapalı? 19 Ekim Avrasya Tüneli saat kaçta açılacak?

AVRASYA TÜNELİ NE ZAMANA KADAR KAPALI?

Avrasya Tüneli'nin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "19-20 Ekim'de 00.01-05.00 saatleri arasında işletme kalite standartları kapsamında gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle Avrasya Tüneli her iki yönde geçici olarak hizmet veremeyecektir." ifadeleri kullanıldı.

AVRASYA TÜNELİ GEÇİŞ ÜCRETLERİ

Tek yön geçiş ücretleri gündüz tarifesinde otomobiller için 53 TL, minibüsler için ise 79,5 TL'dir. Fiyatlara %8 KDV dahildir.

Avrasya gece tarifesinde ise %50 indirimli ücretler geçerlidir. Yani otomobiller Avrasya Tüneli'nden gece uygulamasında 26,5 TL ödeyerek, minibüsler ise 39,75 TL ödeyerek geçebilmektedir.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Avrasya Tüneli Sosyal Medya Avrasya Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title