Haberler

Aşk ne demek bilen var mı? sözleri! Serkan Kaya "Aşk ne demek bilen var mı?" sözleri nedir?

Güncelleme:

Serkan Kaya, (d. 24 Temmuz 1978, Sivas), Türk besteci, şarkıcı ve şarkı sözü yazarıdır. Sevilen sanatçının başarılı eserlerinden biri olan "Aşk ne demek bilen var mı?" şarkısının sözleri ise arama motorlarında Aşk ne demek bilen var mı? sözleri! Serkan Kaya "Aşk ne demek bilen var mı?" sözleri nedir? soruları ile aratılıyor.

Aşk ne demek bilen var mı? sözleri! Serkan Kaya "Aşk ne demek bilen var mı?" sözleri nedir? 2000'de ilk çalışması "Senden Sonra Ben" albümünü çıkarmıştır. 2011 yılında ikinci çalışması Aşk Ne Demek Bilen Var Mı? albümünü çıkarmıştır. 2015 yılında üçüncü çalışması "Gönül Bahçem" albümünü çıkarmıştır. Peki, Aşk ne demek bilen var mı? sözleri! Serkan Kaya "Aşk ne demek bilen var mı?" sözleri nedir?

AŞK NE DEMEK BİLEN VAR MI? SÖZLERİ!

Bazen bir garip oluyor halim

Kendimi ben bile tanıyamıyorum

İçimde bir çöküş, bir heyelan

Sanki taşa toprağa bulanıyorum

-

Bu neyin nesi?

Bu neyin sesi?

Bu kimin isyanı?

Bu neyin nesi?

Bu kimin Sesi?

Bu kimin Feryadi?

-

Aşk ne demek bilen var mı?

Zehir mi, yoksa ilaç mı?

Kimi ağlıyor, kimi gülüyor?

Tatsam mı yoksa kaçsam mı?

-

Bu neyin nesi?

Bu neyin sesi?

Bu kimin isyanı?

Bu neyin nesi?

Bu kimin Sesi?

Bu kimin Feryadi?

-

Aşk ne demek bilen var mı?

Zehir mi, yoksa ilaç mı?

Kimi ağlıyor, kimi gülüyor?

Tatsam mı yoksa kaçsam mı?

SERKAN KAYA KİMDİR?

Serkan Kaya, (d. 24 Temmuz 1978, Sivas), Türk besteci, şarkıcı ve şarkı sözü yazarı. 2000'de ilk çalışması "Senden Sonra Ben" albümünü çıkarmıştır. 2011 yılında ikinci çalışması Aşk Ne Demek Bilen Var Mı? albümünü çıkarmıştır. 2015 yılında üçüncü çalışması "Gönül Bahçem" albümünü çıkarmıştır. "Gönül Bahçem" albümü ile en çok satanlar listesinde uzun süre zirvede yer almıştır. Albümün "Kalakaldım" adlı çıkış şarkısı, radyo ve televizyonların yanı sıra dijital platformlarda da kendi tarzında en çok dinlenen ve indirilen şarkı olmuştur.

43. Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Fantezi - Halk Müziği (Erkek)" ödülünü kazanmıştır.

Albüm ve EP'leri

  • Senden Sonra Ben - 2000
  • Aşk Ne Demek Bilen Var Mı? - 2011
  • Gönül Bahçem - 2015
  • Gönül Bahçem / Bebeğim / Yiğide Neyler Zulüm (Deluxe) - 2016
  • Miras - 2017

Single'ları

  • "Mesele" - 2014
  • "Benden Adam Olmaz (Burak Yeter Remix)" - 2015
  • "Dağların Dumanı (Son Bir Kez)" - 2018
  • "Tarifi Zor" - 2019
  • "Yaradanım" - 2020
  • "Hatıran Yeter" - 2021
  • "Haybeden" (Sinan Akçıl ile birlikte) - 2022
  • "Kaçak" - 2022
  • ''Dönemem (İbrahim Erkal Hürmet 3)'' - 2023

Filmografi

  • Bir Modern Habil Kabil Hikayesi - 2015
Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Serkan Kaya Sivas Gündem Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title