Haberler

Aşk Ağlatır 5. bölüm fragmanı yayımlandı! Aşk ağlatır 4. bölüm izle

Güncelleme:

Aşk Ağlatır 5. bölüm ilk sahne yayımlandı! Pazar akşamı Show 'da 4. bölüm ile ekrana gelen dizi Aşk Ağlatır 5. bölüm fragmanı yayımlandı mı sorusu araştırılıyor. Yeni fragmanı paylaşılan Aşk Ağlatır'da, Nalan, Ada ile Yusuf'a engel olmak için oyun üzerine oyun yapar. Peki, Aşk Ağlatır oyuncuları kimler?

Aşk Ağlatır 5. bölüm fragmanı heyecanla beklenirken yeni bölümden ilk sahne sevenleriyle paylaşıldı. Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerde olduğu Aşk Ağlatır, Nalan'ın beklenmedik hamlelerine sahne oldu. Aşk Ağlatır ne zaman? Aşk ağlatır yeni bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde…

5. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI

Aşk Ağlatır 5. yeni bölüm 6 Ekim'de Show TV'de olacak. Yayımlanan ilk sahne de ise: Yusuf, yanında sürpriz bir konuk ile Ada'nın evinin önünde onu bekler. Ada, Yusuf'u gördüğü kadar misafiri gördüğüne de hiç olmadığı kadar sevinir.

Aşk Ağlatır 5. bölüm fragmanı yayımlandı! Aşk ağlatır 4. bölüm izle

Aşk Ağlatır 5. bölüm fragmanı yayımlandı! Aşk ağlatır 4. bölüm izle

AŞK AĞLATIR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Nalân, bu olayı Yusuf ve Ada aşkını imkânsız hale getirmek niyetiyle acımasızca kullanır. Sözde Yusuf onu terk ettiği için canına kıymaya kalkmıştır. Daha önce de böyle bir olay yaşandığı için Yusuf durumdan şüphelenmez ve içi kan ağlasa da Nalân'a hayat boyu bağlılık sözü verir.

Aşk Ağlatır 5. bölüm fragmanı yayımlandı! Aşk ağlatır 4. bölüm izle

Ada ise derin bir aşkla bağlandığı Yusuf'u kaybettiğinden habersiz, dayısının ve yengesinin peşinden İstanbul'a gelen Mustafa'dan kurtulmayı patronu Rüzgâr sayesinde başarır. Diğer yandan, Rüzgâr'ın ailesinin evinde bir yardımcı krizi yaşanmaktadır. Rüzgâr'a vefa borcunu ödemek isteyen Ada; teklifi coşkuyla karşılar. Rüzgâr gibi anlayışlı, yardımsever bir insanın anne ve babası ne kadar zor olabilir ki?

Aşk Ağlatır 5. bölüm fragmanı yayımlandı! Aşk ağlatır 4. bölüm izle

OYUNCU KADROSU

Ekranların fenomen haline gelen dizisi Aşk Ağlatır'ın kadrosunda: Deniz Can Aktaşi Hafsanur Sancaktutan, Yağız Can Konyalı, Eda Şölenci, Oktay Çubuk, Deniz Altan, Durul Bazan, Pelin Öztekin gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title