Haberler

Arka Sokaklar bugün var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Arka Sokaklar bugün neden yok? Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar bugün yeni bölümü ile ekranlara gelecekti. Ancak bu akşam televizyon kanallarında yılbaşı özel programları olduğundan dizilerin yeni bölümlerine yer verilmedi. Arka Sokaklar yeni bölümü izlemek isteyen izleyiciler, Arka Sokaklar bugün var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Arka Sokaklar bugün neden yok? Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? sorularını araştırıyor.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar aksiyon sahneleriyledizi severler tarafından yakından takip ediliyor.İlk bölümden itibaren severek takip edilen Arka Sokaklar'ın yeni bölümü merak edildi. Peki Arka Sokaklar bugün var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Arka Sokaklar bugün ne den yok? Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? detaylar haberimizde.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM BUGÜN VAR MI?

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, her hafa cuma günleri izleyici ile buluşuyor. Arka Sokaklar, yeni bölüm yılbaşı gecesine denk geldiği için bu hafta yayınlanmayacak.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Arka Sokaklar'ın 610. yeni bölümü 7 Ocak'ta izleyici ile buluşması bekleniyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

24 Aralık 2021 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 609. Bölümünde Rıza Babanın, ekibi silen tavırları büyük üzüntü yaşatıyor!

Rıza babanın istifa haberi herkesi derinden üzer. Ekibimiz ne yapacağını bilemez haldedir. Rıza baba geri adım atmamakta kararlıdır. Bakanlıktan gelen bir müfettiş emniyeti ziyaret eder. Engin komisere danışacağı önemli bir konu vardır.

Mesut'un tutuklanma haberi ekibimizin gündemini değiştirir. Mesut'un sorgusuna Savcı Cahit Toprak girecektir. Savcı, ekibimize Mesut'u aklayacak delilleri bulmaları için 24 saat süre tanır; fakat, bu hiç kolay olmayacaktır. Çünkü John, Victoria ve İdil'in planları henüz bitmemiştir.

Hakan ve Arda, eski bir muhbirleri olan Cevdet'i ziyaret edip her şeyin yolunda olup olmadığını kontrol eder. Ertesi gün mahallenin iki esnafı vahşice öldürülür. Bu iki adamın arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışan ekibimiz muhbirleri Cevdet'i sorgulayınca yeni bilgiler gün ışığına çıkar.

Arka Sokaklar aksiyon dolu yeni bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

İbrahim Çelik
Haberler.com - Gündem

Arka Sokaklar Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title