Haberler

Alper Kömürcü kimdir? İpek Açar ile Alper Kömürcü evlendi!

Alper Kömürcü ile İpek Açar evlendi. Geçtiğimiz günlerde evlilik kararı alan çift, nikah masasına oturdu. ipek Açar, 2015 yılında kaybettiğimiz Türk pop müziğinin unutulmaz ismi Kayahan'ın eski eşiydi. Çiftin evliliği sonrasında Alper Kömürcü ismi araştırılmaya başlandı. Peki, Alper Kömürcü kimdir, kaç yaşındadır, ne iş yapıyor?

Alper Kömürcü - İpek Açar çifti dün akşam dünya evine girdiler. 2015 yılında kaybettiğimiz merhum sanatçımız Kayahan'ın eski eşi İpek Açar ile Alper Kömürcü çifti, uzun birliktelik sonrasında çift nikah masasına oturdular. Düğün, dün akşam 180 kişinin katıldığı törenle Bosphorus Palace Hotel'de yapıldı. Peki, Alper Kömürcü kimdir, kaç yaşındadır, ne işe yapıyor?

ALPER KÖMÜRCÜ KİMDİR?

Alper Kömürcü, 7 Aralık 1980 yılında Ankara'da doğdu. 1991 yılında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı, 1998 yılında burslu olarak Bilkent Üniversitesi'nin Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'ni kazandı.Yüksek lisansını ise 2007 yılında İstanbul Üniversitesi'nin Devlet Konservatuvarı bölümünde yaptı.

Alper Kömürcü kimdir? İpek Açar ile Alper Kömürcü evlendi!

2005 yılında düzenlenen "Bilgisayarla Beste Yarışması'na katılan başarılı müzisyen "Mongol Çocuk ve Özgürlük" ismindeki eseriyle Türkiye birincisi oldu.

Alper Kömürcü kimdir? İpek Açar ile Alper Kömürcü evlendi!

Yetenekli müzisyen müzik piyasasının önemli isimlerinden Cihan Sezer ve İskender Paylaş'ın asistanlığını yaparak kendini geliştirmiştir. Ayrıca M.U.C.K. dizisinin müzik direktörlüğünü yapmıştır.

Alper Kömürcü kimdir? İpek Açar ile Alper Kömürcü evlendi!

2011 yılında düzenlenen 19. Altın Güvercin Beste Yarışması ödüllerinden "En İyi Beste" ve "En İyi Aranjör " ödülüdür.

2015 yılında Kayahan adına düzenlenen"İyi Ki Doğdun Kayahan Senfonik Konseri" organizasyonunda orkestra şefi olarak görev yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ankara Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title