Haberler

Afara var mı, yok mu, neden yok? Afara programı bitti mi, final mi yaptı? Bu akşam Afara Kanal D'de neden yayınlanmıyor, sezon finali mi oldu?

Güncelleme:

Cuma akşamları Kanal D'de yayınlanan Afara programı bugün yayın akışında yer almadı. Bunun ardından izleyiciler, Afara var mı, yok mu, neden yok? Afara programı bitti mi, final mi yaptı? Afara Kanal D'de neden yayınlanmıyor, sezon finali mi oldu? merak etti. Peki, Afara neden bitti, final mi yaptı? Afara programı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Afara bugün yok mu, neden yok? Afara, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın yaptığı, 15 Nisan 2022 tarihinde Kanal D'de Uğur Aslan tarafından sunulmaya başlayan Cuma geceleri canlı yayımlanan talk show türündeki Türk televizyon programı. Afara var mı, yok mu, neden yok? Afara programı bitti mi, final mi yaptı? Afara Kanal D'de neden yayınlanmıyor, sezon finali mi oldu?

BU AKŞAM AFARA YOK MU, NEDEN YOK?

Afara programı geçtiğimiz hafta sezon finali yaptığı için bugün yeni bölümü ekranlara gelmeyecek. Program geçen hafta 9. bölümü ile sezon finali yapmıştı. Afara'nın yeni sezonda Kanal D'de yayınlanmaya devam etmesi bekleniyor.

AFARA BİTTİ Mİ, FİNAL Mİ YAPTI?

Afara programı sadece sezon finali yaptı. Program tamamen final yapmadı, bitmedi. Afara geçen hafta 9. bölümü ile sezon finali oldu.

BÖLÜMLERE GÖRE AFARA KONUKLARI KİMLERDİR?

1. Bölüm : 15 Nisan 2022 : Haluk Levent, Tolgahan Sayışman, Yasemin Sakallıoğlu

2. Bölüm : 22 Nisan 2022 : Esra Erol, Barış Falay, Toygar Işıklı

3. Bölüm : 29 Nisan 2022 : Serdar Ortaç, Nilgün Belgün, Talat Bulut

4. Bölüm : 6 Mayıs 2022 : Hande Doğandemir, Alican Yücesoy, Murat Kekilli

5. Bölüm : 13 Mayıs 2022 : Onur Buldu, Arda Türkmen, Melek Mosso

6. Bölüm : 20 Mayıs 2022 : Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak, Cenk Eren

7. Bölüm : 27 Mayıs 2022 : Muazzez Ersoy, Kadir Doğulu, Burcu Kıratlı

8. Bölüm : 3 Haziran 2022 : Atiye, Meltem Yılmazkaya, Jessica May, Sakiler

9. Bölüm : 10 Haziran 2022 : Deniz Tansel Öngel, Şebnem Dönmez, Berkay

Afara var mı, yok mu, neden yok? Afara programı bitti mi, final mi yaptı? Bu akşam Afara Kanal D'de neden yayınlanmıyor, sezon finali mi oldu?

AFARA NEDİR?

Afara "Harman yerinde toprağa karışıp kalan taneler" anlamına gelmektedir.

Afara Uğur Aslan'ın sunacağı eğlence programıdır. Yapımcılığını Polat Yağcı yapmaktadır.

Afara 1. Bölüm Fragmanı yayında! Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın yapacağı eğlence programı Afara bu gece 00.15'te Kanal D'de başlıyor!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Afara Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (1)

Ebru İzci:

Nsl gidebilirim nasıl kayıt yapabilirim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title