Haberler

Acı aşk 12. yeni bölüm yeni fragman

Güncelleme:

Acı aşk 12. yeni bölüm yeni fragman videosu. Acı aşk dizisinin bu Pazar akşamı yayınlanacak 12. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Acı aşk 12. bölüm fragman videosu ve geçen haftanın özetini haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz. Ayrıca dizilerin en yeni fragman videolarını daima haberler.com adresinde bulabilirsiniz.

Acı aşk 12. yeni bölüm yeni fragman videosu. Acı aşk dizisinin bu Pazar akşamı yayınlanacak 12. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Acı aşk 12. bölüm fragman videosu ve geçen haftanın özetini haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz. Ayrıca dizilerin en yeni fragman videolarını daima haberler.com adresinde bulabilirsiniz.

ACI AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI (12. YENİ BÖLÜM)

Acı Aşk, mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor. Bir yandan Melek (Sezgi Sena Akay ) ve Bulut'un ( Seçkin Özdemir ) rüya gibi yaşadığı imkansız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude'nin ( Selin Şekerci ) çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakarlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali (Alperen Duymaz)… Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nasıl kesişecektir.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI'nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol'un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç'ın yaptığı; Acı Aşk'ın Yönetmen koltuğu ise M. Çağatay Tosun'un...

Oyuncu kadrosunda; Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,'ın da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı, Burak Yamantürk ve Asuman Dabak yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Seçkin Özdemir Selin Şekerci Sena Akay Ali Erol Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title