Haberler

Sögiad 15. Söke Tarım, Sanayi ve Ticaret Panayırı'nın Çalışmalarına Başladı

Söke Belediye Başkanlığının Geleneksel Olarak Her Yıl Düzenlediği Söke Pamuk Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri Kapsamında Gerçekleşen Tarım, Sanayi ve Ticaret Panayırının Bu Yıl 15.'si Yapılacak.

Söke Belediye Başkanlığının geleneksel olarak her yıl düzenlediği Söke Pamuk Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Tarım, Sanayi ve Ticaret Panayırının bu yıl 15.'si yapılacak.

Türkiye'nin uzun soluklu fuarları arasına adını yazdıran Söke Tarım, Sanayi ve Ticaret Panayırı; bu yıl da bölgenin tarım, ekonomi, sanayi ve sosyal yaşamını etkilemeyi hedefliyor. Söke Tarım, Sanayi ve Ticaret Panayırı yine Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) tarafından organize edilecek. Tertip Komitesi çalışmalarına başlarken; panayıra katılacak sektörlerin kısa sürede belirleneceği belirtildi.

Çalışmaların başladığını ve panayırın 5-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirten Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) Başkanı Tolga Coşkun; "Düzenlenen panayır ile Amacımız ve vizyonumuz doğrultusunda sektörlere destek olmayı hedefliyoruz. Panayırımız geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Söke Belediyesi'nin Kapalı Pazaryeri'nde yapılacak. Halkımızın yenilik ve teknolojiyi daha iyi takip edebilmeleri adına etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

(LT-İK) 25.06.2008 18:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title