Haberler

Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenen Öğretmenin Cenazesi Defnedildi

Sobadan sızan gazdan zehirlenen öğretmenin cenazesi defnedildi Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Oluktaş köyünde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren öğretmen Umut Çınar'ın cenazesi, toprağa verildi.

Sobadan sızan gazdan zehirlenen öğretmenin cenazesi defnedildi Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Oluktaş köyünde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren öğretmen Umut Çınar'ın cenazesi, toprağa verildi.Çınar'ın cenazesi, Şarkışla Büyük Cami'de öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Garipler Mezarlığında defnedildi. Tabutun üzerine, Çınar'ın ceketinin konulduğu görüldü.Cenaze namazına, Çınar'ın ailesi ve yakınlarıyla, Sivas Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkan Vekili Ahmet Özaydın, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Pınarbaşı Kaymakamı Kamil Aksoy, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, bazı beldelerin belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.Taziyeleri kabul eden eski Kızılcakışla Belediye Başkanı olan baba Emin Çınar, cenaze töreni sırasında gözyaşlarını tutamadı. Umut Çınar'ın ailenin tek erkek çocuğu olduğu öğrenildi.Ayhan, Şarkışla için acı bir gün olduğunu belirterek, "Emin başkanımızın kıymetli evladı, dün soba zehirlenmesinden vefat etti. Hakikaten üzüntümüz had safhada" dedi.Gül ve Oğuz ise genç yaşta yaşamını yitiren Umut Çınar'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diledi.Oluktaş İlkokulu'nda ücretli öğretmenlik yapan Umut Çınar (30) ile nişanlısı Aysun T. (24), köyde kaldıkları evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmişti. Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan iki kişiden Çınar, müdahalelere rağmen kurtarılmamıştı. -

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title