Haberler

    Siyasete Bakış... Uğur Poyraz:  Parlamenter sisteme geçiş İYİ Parti'nin namus, şeref sözüdür

    Güncelleme:

    İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Siyasete Bakış programında Gazete Duvar Ankara Temsilcisi Nergis Demirkaya'nın sorularını yanıtladı.

    DUVAR - İyi Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Siyasete Bakış programında Gazete Duvar Ankara Temsilcisi Nergis Demirkaya'nın sorularını yanıtladı. Poyraz'a göre 20 Eylül Pazar günü, "Millet Bizi Çağırıyor" sloganı ile yapılacak 2. Olağan Kurultay İYİ Parti'nin Türk siyasetindeki kalıcılığı ve partileşme sürecinin tamamlanması açısından önemli bir kurultay olacak. İYİ Parti'nin en önemli amaçlarından birinin güçlendirilmiş, iyileştirilmiş parlamenter demokrasiye geçiş olduğunu belirten Poyraz, bunun İYİ Parti'nin namus ve şeref sözü olduğunu söyledi.

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    İYİ Parti Ankara Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    hulusi:

    iktidar lamıyacak partilerin kolalisyonların olduğu ülkeyi batırdığı parlementer sistem e geçiş istemeleri bu yüzdendir . ülkeyi sevdikleri için deil . kendilerini sevdikleri için . siyaseti millet için değil kendi menfaatleri için yaptıklarını görmüştük . . ancak gençleri kafalarlar

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title