Haberler

Sivaslı esnafın hayvan sevgisi gönülleri ısıttı

Güncelleme:

Sivaslı esnafın hayvan sevgisi gönülleri ısıttı?SİVAS'ta pide fırını işleten Önder Erdemli (48), sabah saatlerinde iş yerini açarken, bir sokak köpeğinin soğuktan titrediğini fark edince, hayvanın üzerini battaniye ile örterek, ısınması için de yanına ateş yaktı.

Sivaslı esnafın hayvan sevgisi gönülleri ısıttı

?SİVAS'ta pide fırını işleten Önder Erdemli (48), sabah saatlerinde iş yerini açarken, bir sokak köpeğinin soğuktan titrediğini fark edince, hayvanın üzerini battaniye ile örterek, ısınması için de yanına ateş yaktı. Bu anlar görenlerin içini ısıttı.

Ahmet Turan Gazi Mahallesi'nde pide fırını işleten Önder Erdemli, sabah saatlerinde fırınına geldiğinde kapının önünde hareketsiz halde duran köpeği fark etti. Köpeğin yanına gelen Erdemli, sıfırın altında 20 dereceye inen soğuk havada donmak üzere olan köpeğin üzerine önce battaniye örttü. Ardından fırından odun alarak köpeğin yanı başında ateş yaktı. Erdemli, daha sonra ise sıcak suya karıştırdığı makarna ve ekmeği köpeğin önüne koydu. Yanı başında yanan ateşin sıcağı ile köpek kendine geldi. Bu anlar ise cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

'BANA SARILIR GİBİ YAPTI'

Mevsimsel soğukların artmasıyla dışarıda kalan hayvanların zorluk çektiğini söyleyen Erdemli, "Sabah biz araçları dahi çalıştıramadık. Fırını açmaya geldiğimde kapının önünde köpeğin olduğunu gördüm. Köpek donmak üzereydi. Köpeğin üzerini önce bir örtüyle kapattım. Daha sonrada yanında ateş yaktım. Sıcak suyla makarnayı karıştırıp önüne koydum. Isındıktan sonra gitti. Hayvan ısındıktan sonra bana sarılır gibi yaptı. Bu herkesin yapması gereken bir şeydir. Bu canlıların Allah'ın dilsiz kullarıdır. Biz burada gördükçe elimizden geldiği kadar besliyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Svaas:

????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title