Haberler

Sivas II. Kitap Günleri Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Vali Vekili Salih Ayhan, 31 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında şifaiye medresesi ve çifte minareli medrese çevresinde vatandaşlara hizmet verecek "Sivas Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı.

Açılış törenine Vali Vekili Salih AYHAN'ın yanı sıra; Belediye Başkanı Vekili Orhan DEMİROK, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, kurum müdürleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Vali Vekili Salih Ayhan'ın açılış öncesi yaptığı konuşmada; "Bu yıl 2.si düzenlenen kitap günlerine hepiniz hoş geldiniz. İlim ve irfan yuvasında güzel kitaplarla beraber Sivas'ın geçen yıl başlayan kitaba yolculuğunu bu yılda devam ettiriyoruz. Geçen yıl 120 yayınevi varken bu yıl bu 230'a yaklaştı. İnşallah seneye 300Ü bulacaktır. Her yıl Sivas Valiliğimizin koordinesinde diğer kurumlarımızla birlikte bu etkinliği düzenliyoruz. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Konuşmasının ardından açılış kurdalesını keserek, fuarın açılışını gerçekleştiren Vali Vekili Salih Ayhan ve beraberindekiler, yayın evlerini hazırlamış olduğu stantları gezerek yayın evlerinin yöneticilerinden bilgi aldı ve fuar alanına kurulan kitap kumbarasına kitap bıraktı.

Standların gezilmesinin ardından PTT "Milli Mücadele Kongresi" Pul Sergisi Açılışı gerçekleştirildi. Vali Vekili Salih Ayhan açılışın ardından Buruciye Medresesi'nde Yazar Mustafa Armağan'ın söyleşi programına katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Salih Ayhan Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title