Haberler

Yol verme kavgasında kan aktı! Taksici tartıştığı sürücüyü bacağından vurdu

Güncelleme:

Şişli'de taksici ile minibüs sürücüsü arasında yol verme meselesi yüzünden kavga çıktı. Sürücüye önce sopayla saldıran taksici, ardından da silahla bacağından vurdu. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, polis kaçan taksiciyi yakalamak için çalışma başlattı.

Şişli Kuştepe'de meydana gelen olayda, kapalı kasa minibüsün sürücüsü ve taksici yol verme yüzünden birbirleriyle tartışmaya başladı. Tartışmanın devam etmesi üzerine sürücüler birbirlerine çarparak ilerledi.

TAKSİCİ SÜRÜCÜYÜ YARALAYIP KAÇTI

Taraflar caddenin sonuna geldikleri esnada araçtan inen taksici sopayla minibüs sürücüsüne saldırdı. Saldırı sonrası taksici tabancayla sürücüyü bacağından yaraladı. Olayın ardından saldırgan taksici olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine sağlık ekipleri yaralı sürücüyü yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şişli'de 'yol verme' kavgasında kan aktı: Taksici tartıştığı sürücüyü bacağından vurdu

HER YERDE ARANIYOR

Öte yandan, olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Kovanları toplayan ekipler, kimliğini tespit ettikleri taksiciyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şişli Haberler

500

Yorumlar (2)

Kobra Murat :

Taksicilik mafyadir. Devlet eliyle mafyalastirilmistir. Herhangi bir vatandas herhangi bir isletmeyi gerekli izinleri alip acabilir. Ama takside devlet iznine degil plakaya bakilir. Plakalar sayili ve uzerlerine cokulmus durumda. Plaka sayisinin artmamasini ve uberin girmemesini istemeleri bundan. Taksici esnafi dramasina kananlar bir canavar buyutuyorsunuz. Gerekirse yayan gidin ama bu teroru beslemeyin.

7
0
yanıtYanıtla
Sinan Yılmaz :

2 gün önce şiddetli yağmurda taksici, yol çok müsait olmasına rağmen 30 metre daha gitmek istemedi. Saygı, önceden paramı bozuk olarak hazırlama VS. Çok iyi davranıyorum. Ama inadına hep kötüler denk geliyor. Ben yoruldum. Pes ettim. Siz iyisiniz. Ben kötü. Bildiğiniz gibi devam edin.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title