Haberler

Sinop'ta Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldı

Sinop Ülkü Ocakları ve Ülkü Ocakları Sinop Üniversitesi Birimi üyelerince, Ege Üniversitesinde beş yıl önce öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldı.

Sinop Ülkü Ocakları ve Ülkü Ocakları Sinop Üniversitesi Birimi üyelerince, Ege Üniversitesinde beş yıl önce öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldı.

Sinop Hamsi Yolu'nda toplanan grup, İskele Meydanı'na kadar pankartlarla yürüyüş gerçekleştirdiler. Daha sonra İskele Meydanı'nda açıklamalarda bulunan Sinop Ülkü Ocakları Sözcüsü Kutluhan Coşkun, "Biz ülkücülerin en büyük dileği 'hür ve bağımsız vatanımızda her bir canı kutsal bilerek huzur ve barış içerisinde' yaşamak, yaşatmaktır. Bin yıldır üzerinde yaşadığımız bu coğrafyayı kanlarıyla göller, kemikleriyle dağlar yaparak vatan kılan ecdadımızın emanetine yan gözle bakılmadıkça, bayrağımıza ihanet edilmedikçe, ezanlarımız susuturulmaya çalışılmadıkca, kutsal bildiğimiz değerlerimiz ayaklar altına alınmadıkca herkes bizim kardeşimizdir. Ülkücü-Türk milliyetçileri olarak ne kan dökülmesini ne de can alınıp can verilmesini istemiyor, annelerin feryatlarını duymak istemiyoruz. Gaflete düşüp yanlış hesap yapanlar, ihanet ipine sarılıp gözü dönenler bilsinler ki Ülkü Ocakları şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun mücadelesinin yılmaz takipçisidir. Bu vesile ile bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla bir kez daha hatırlıyor, aziz emanetlerine kararlılıkla sahip çıkacağımıza beyan ediyoruz" dedi. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Sinop Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title