Haberler

Sınırın Sıfır Noktasından Hastalara Sürpriz Ziyaret

Sınırın sıfır noktasından hastalara sürpriz ziyaretŞANLIURFA - Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, devlet hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Sınırın sıfır noktasından hastalara sürpriz ziyaret

ŞANLIURFA - Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, devlet hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek 'geçmiş olsun' temennilerinde bulundu. Hastane yetkililerinden hastane ve hastalar hakkında bilgi alan Atilla, hasta ve yakınlarına moral ve motivasyon vermek için ziyaret gerçekleştirdiklerini vurguladı. Hastanede yatan çocuklarla da yakından ilgilenen Atilla, çocuklara çeşitli hediyelerde verdi. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, hastalardan alınan duaların duanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Atilla, "Yoğun iş tempomuzdan fırsat buldukça hastanemizde tedavi gören hastalarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunup acil şifalar diliyoruz. Tek gayemiz ağızlardan çıkan bir dua ve yüzlerde bir tebessüm oluşturabilmek. O güzel duaları duymak ve gönüllerde olmak gibisi yok. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bizler de her fırsatta hastalarımıza 'geçmiş olsun' ziyaretlerinde bulunarak yanlarında olacağız. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun diyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devlet Hastanesi Menderes Atilla Ceylanpınar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title