Haberler

Sınırın Sıfır Noktasında İlk Ders Zili Çaldı

Sınırın Sıfır noktasında ilk ders zili çaldı Yeni Öğretim Yılında Öğrencilerin İlk Dersi 15 Temmuz OlduŞANLIURFA - Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yeni eğitim ve öğretim sezonu başladı Suriye'nin Rasulayn ilçesinin sınır komşusu olan Ceylanpınar'da ilk ders zili çaldı.

Sınırın Sıfır noktasında ilk ders zili çaldı

Yeni Öğretim Yılında Öğrencilerin İlk Dersi 15 Temmuz Oldu

ŞANLIURFA - Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yeni eğitim ve öğretim sezonu başladı

Suriye'nin Rasulayn ilçesinin sınır komşusu olan Ceylanpınar'da ilk ders zili çaldı. Sabah erken saatlerde öğrenciler okulların yolunu tuttular. Okullarda yapılan törenlerin ardından ilk ders zili çaldı. Okula yeni başlayan öğrenciler ilk defa okula geldiklerinden dolayı uzun süre gözyaşı döktüler. Öğrencilere teselli vermek yine öğrenci velilerine ve öğretmenlere düştü. Okullarda ilk ders olarak öğrencilere 15 Temmuz Milli İrade Destanı konulu ders işlendi.

Ceylan İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ramazan Bulut, yapmış olduğu açıklamada 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılına hazır olduklarını vurgulayarak tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ceylanpınar Şanlıurfa Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title