Haberler

Sinir krizi geçiren kadın, evdeki eşyaları sokağa fırlattı

Güncelleme:

Bursa'da, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir kadın, kendini evine kilitleyerek eşyaları dışarı atmaya başladı. Kapıyı balyozla kırarak eve giren ekipler, kadını güçlükle sakinleştirerek gözaltına aldı.

Bursa Osmangazi'de psikolojik sorunları olduğu ve sinir krizi geçirdiği iddia edilen E.Ç., 4. katta bulunan evinin balkonuna çıkarak eşyalarını sokağa attı. Tüm ikna çabalarına olumsuz yanıt veren E.Ç., evinin kapısı balyozla kırılarak, gözaltına alındı.

Olay, saat 07.00 sıralarında Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Müjdat Köstemli Caddesi'nde meydana geldi. Bir binanın 4. katında oturan E.Ç., sinir krizi geçirdi.

Sinir krizi geçiren kadın, evdeki eşyaları sokağa fırlattı

BALKONDAN MASA-SANDALYE FIRLATTI

Kapıyı üzerine kilitleyen E.Ç., evdeki malzemelere zarar vermeye başladı. Ardından evinin balkonuna çıkan E.Ç., masa, koltuk, sandalye ve televizyon gibi eşyaları sokağa attı. Komşularının ihbarı üzerine adrese polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gelen polisler, E.Ç'yi ikna etmek için çalışma başlattı. Ancak tüm çabalar sonuçsuz kaldı, E.Ç. eşyaları sokağa atmayı sürdürdü.

Sinir krizi geçiren kadın, evdeki eşyaları sokağa fırlattı

BALYOZLA KAPIYI KIRDILAR

Bunun üzerine evin kapısı, itfaiye ekiplerinin de desteğiyle balyozla kırıldı. İçeri giren polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilen E.Ç., gözaltına alarak emniyete götürdü. Bu sırada sokakta toplanan meraklı vatandaşların, olayı cep telefonlarıyla görüntüleyip, sosyal medyadan canlı yayın yaptığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Mahallesi Osmangazi İtfaiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (60)

ceto:

bos muhabbet , , , , lokumda bulamdim sayfalrinizda bize ne deliden . . . . baldir bacak görmek istiyoruz lokum hatunlar görmek istiyoruz . . . . . . delileri degil

12
67
yanıtYanıtla
RIZA ÇWŞ.:

Keko istikamet plaj marş marş. !

yanıt54
yanıt3
CETO''YA CVP:

O zaman şöyle yapalım bütün aileni çırılçıplak yap herkes görsün böyle daha güzel olur.

yanıt13
yanıt4
cetoya cvp:

Annenin kardeşinin lokum resimleri yokmu ?

yanıt10
yanıt5
BÜDÜ:

Beyne oksijen sadece kan ile yetmiyor, sac diplerinden de birazcik takviye almali ama nerdeeee, o yüzden gayet normaldir.

4
64
yanıtYanıtla
Lazoski:

Kapalı insanın psikolojisi bozuk okamaz mı senşn açıkta ne oldu

yanıt5
yanıt4
paşa:

gerçekten sen git tedavi ol bak cidden diyorum

yanıt4
yanıt1
UNKNOWN:

Bir bitmediniz arkadaş...Şunu kafanıza sokun açık da olsa kapalı da olsa kadın kadındır.Ve her deliren kadının ardında narsist bir erkek vardır.Sürekli toplumsal baskı gören kadın yeter yaa,açılsa muhafazakarlardan baskı,kapansa sol cenaptan baskı ne yapalım ne istiyorsunuz?Kafamızla,vücudumuzla değil keşke duygularımızla ilgilenebilseniz.Bu hallere getirmeseniz kadınlarımızı yazık yaa ne derdi var kim bilir?

yanıt53
yanıt1
Beyaz:

Ah ablacığım sadece sen değilsin ki daha çok kişinin ayarları bozuldu

58
2
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

O DA İSTEMEZDİ BÖYLE ŞEYLER, ÜZMEYİN SEVDİKLERİNİZ , GÖNÜLLER YAPIN GÖNÜL

57
0
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title