Haberler

Sınıf Öğretmenleri, Sosyal Sorumluluk İçin FMV Işık Okulları'nda Buluşuyor

FMV Işık Okulları, 20 Ekim günü "Bir Öğretmen Değişir, Dünya Değişir" sloganıyla gerçekleşecek "SINIF ÖĞRETMENLERİ PAYLAŞIM ZİRVESİ"ne ev sahipliği yapacak.

Sosyal sorumluluk amacı taşıyan organizasyona, farklı devlet okullarında veya özel okullarda çalışan öğretmen, akademisyen ve öğretmen adayları katılabilecek. FMV Ayazağa Işık İlkokulu'nda yapılacak zirvenin katılım bedeli, müziği daha fazla çocuğa ulaştırma amacıyla çalışan Barış İçin Müzik Vakfı'na bağışlanacak.

Devlet okulları ve özel okullarda çalışan, eğitime karşı sorumluluk bilinci yüksek öğretmen, akademisyen ve öğretmen adaylarından oluşan ve hiçbir maddi destek almadan sadece kendi mesleki gelişimleri için 2012 yılından bu yana paylaşım zirveleri düzenleyen Paylaşım Zirveleri Organizasyon Komitesi'nin organize ettiği "SINIF ÖĞRETMENLERİ PAYLAŞIM ZİRVESİ" 20 Ekim 2018 Cumartesi günü FMV Ayazağa Işık İlkokulu'nda gerçekleşecek.

Katılım bedeli 50 TL olarak belirlenen ve geliri müziği daha fazla çocuğa ulaştırma amacıyla çalışan Barış için Müzik Vakfı'na bağışlanarak bu yönde de farkındalık oluşturmanın amaçlandığı zirveye,

Milli Eğitim Bakanı Müsteşarı Dr. Adem Çilek 'in yanı sıra Prof. Dr. Hayati Akyol ve Prof. Dr. Ayhan Aydın katılacak. Zirvede, sınıf öğretmenlerinin 3 oturumda paralel etkinlikler olarak paylaşacakları birbirinden farklı 32 atölye ve sunum gerçekleştirilecek.

Daha önce fen bilimleri branşında 9 kez, matematik branşında 4 kez gerçekleştirilen etkinliklere Ankara Sınav Koleji, TED Üniversitesi, 19 Mayıs Üniversitesi, MEF Üniversitesi, İzmir Özel Türk Koleji, Eskişehir TED Koleji, Bahçeşehir Üniversitesi ev sahipliğinde bulundu, bu zirvelerde Prof. Dr. Ziya Selçuk, Prof. Dr. Üstün Dökmen gibi akademisyenler de konuşmacı olarak yer aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayazağa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title