Haberler

Sinem Kobal Özel Hayatındaki Çalkantılar Yüzünden İş Kaybetti

Güncelleme:

Andaç Haznedaroğlu'nun bir kadın hikayesini anlatan filmde oynamaya hazırlanan Kobal, özel hayatı nedeniyle projeden çıkartıldı.

90’lı yıllarda seyircilerinin karşısına ilk olarak “Dadı” dizisinde çocuk yıldız olarak çıkan Sinem Kobal, zaman içinde aranılan bir oyuncu oldu. Ancak Kobal, 4 yıl önce Arda Turan’la beraberlik yaşamaya başladıktan sonra kariyer çizgisini değiştirdi.

İŞ HAYATINI ASKIYA ALMIŞTI

Son yıllarda ise iş hayatını tamamen askıya alan Kobal, ilişkisine geçen aylarda kesin olarak nokta koyduktan sonra setlere dönmeye karar verdi. Dizi tekliflerine sıcak bakan Kobal, Avşar Film’in bir kadın hikâyesini anlatan sinema filminde de oynamaya hazırlanıyordu.

FİLMİN ÖNÜNE GEÇER

Kobal’ın partnerini oynaması için Kerem Bürsin’le görüşüldü. Ancak Bürsin’in zamanlaması uymadı. Bu sırada Avşar Film’in patronu Şükrü Avşar, adı önce tekstilci Kaan Kalyon, ardından İbrahim Çelikkol’la anılan Kobal’ın özel hayatıyla çok sık gündeme geldiğini gördü. Kobal’ın bu durumunun projenin önüne geçeceğini düşünen Avşar, kararından vazgeçti. Adı henüz netleşmeyen filmin hikâyesinin de Avşar’ın oyuncu değişikliğine karar vermesiyle revize edildiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Şükrü Avşar Sinem Kobal Arda Turan Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

sema karatay:

beter olsun ..para avcısı

4
2
yanıtYanıtla
DERYA:

hadi selenayı çağıralım SE LE NA selena selana seni anca o kurtarır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title