Haberler

Adı kahine çıkan Simpsonlar'ın katil arıları da önceden bildiği iddia edildi

Geleceği 27 kez bilen çizgi film olarak adlandırılan Simpsonlar'ın bazı gerçek olayları önceden tahmin etmesine bir yenisi daha eklendi. Dizi bu kez katil arıları önceden bildiği iddiasıyla gündeme geldi.

Gelecekteki olayları önceden tahmin ettiği iddialarıyla gündeme gelen Simpsonlar adlı animasyon dizisinde bu sefer de Amerika'da ortaya çıkan "Vespa mandarinia" adı verilen Asya kökenli dev eşek arılarını gösteren bir bölümün yer aldığı iddia edildi.

"SIMPSONS 2020'Yİ ÖNGÖRDÜ"

Twitter'da '@didgeridougrou' adlı kullanıcı tarafından "Simpsons 2020'yi gerçekten öngördü" mesajıyla paylaşılan videoda, bal arılarının 3 katı büyüklüğündeki 5 santimetre boyutundaki arılar ABD'ye geldikten sonra paniğe yol açıyor. Dizinin bir bölümünde kasaba halkının bir araya toplanarak dizi karakteri Dr. Hibbert'dan 'bir hastalığa çare bulmasını' istediği görülüyor ve doktor tek çarenin yatak istirahatı olduğunu söylüyor. Bunun üzerine halk panikle bir kamyonun içindeki kasada bulunan tehlikeli katil arıları yanlışlıkla serbest bırakıyor.

"GERÇEKTEN GELECEĞİ GÖRDÜK"

Videonun yayılmasıyla birlikte kehanet iddiaları tekrar gündeme gelirken, bu kez dizinin yazarlarından Bill Oakley de kervana katıldı. Oakley, "Evet tamam, sanırım geleceği öngördük" diyerek iddialara esprili bir şekilde yanıt verdi.

ARILAR YILDA 50 KİŞİYİ ÖLDÜREBİLİYOR

Washington Devlet Üniversitesi (WSU) araştırmacıları geçen günlerde ABD'de görülen, 5 santimetreye ulaşan boylarıyla dünyanın en büyük arısı olarak bilinen bu türün, bir insanı birkaç kez sokması halinde ölüme yol açabildiğini belirtmişti. Arıların bu türü, bu nedenle katil arılar olarak adlandırılıyor. "Katil eşekarısı" lakaplı arıların zehirleri Doğu Asya'da yaşayan yerli halktan yılda yaklaşık 50 kişiyi öldürebiliyor.

The Simpsons'ın geçmişte Trump'ın başkan seçilmesi, kripto para ve koronavirüs gibi konularda da kehanetlerde bulunduğu biliniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Haberler

500

Yorumlar (9)

adil:

Adamlar gizlemiyor artık açık açık yüzümüze baka baka planlarını uyguluyor bizim milletin de komplo teorisi diye gülmekten başka olayları anlamaya kafası basmıyor.

7
5
yanıtYanıtla
Akıl:

Ölümcül eşek arıları ülkemiz de dahil dünyanın her yerinde var. Bunların ebat ve zehirleri de bulundukları iklim ve bitki koşullarına göre bölgesel olarak değişebiliyor. ABD, her haltı Asya''ya bağlamaya çalıştığı için bunlara da Asya katil arıları diyorlar. Oysa ABD de geçmiş yıllarda da benzer olaylar çokça yaşanmıştı ki ben bile haberlerden hatırlıyorum. Zekanızı bilgi edinmek yerine bilgisizlikle sadece komplo teorileri üzerine yormayın.

yanıt5
yanıt1
nil:

abd kendi çalıp kendi oynuyor

3
0
yanıtYanıtla
Abe bayram:

Bende kendim çalıp oynarım bee yaa...

yanıt4
yanıt1
Avni:

melisi gördünmü la

yanıt5
yanıt0
$$$$$$$$:

bazi insanlar teori savsata diyebilir ama ortada bir gercek var abd hükümetinin veya cia´nin bazi film yapimcilari senaryo yazarlari cizgi film veya roman yapanlarla görüstügünü onlara bazi projeler dogrultusunda maddi yardim veya destek verildigi biliniyor onlarda zaten bunu gizlemiyor.

2
0
yanıtYanıtla
ss:

geleceği gördükleri yok o senaristlere giden kagıtları uyguluyorlar okadar. ne yaşanıcaksa çizilip yayınlanıyor şimdi 1 yıl veya 10 yıl sonra ama mutlaka gerçekleşir. bu tür olaylar gelişine gelmez insan eliyle yapılmış şeylerdir. yakında insanoğlunun bir kısmını temizleyecekler. doğanın kendini yenilemesi için virüs veya elektriğin tüm dünyada kesilerek ortaçağ dönemine dönmesi muhtemel. o seyrettiğiniz dizilerin hiç biri hayal ürünü değil uygulanmayı bekliyorlar.

1
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

adamların geleceği bildiği falan yok onlar bizim ilgi gösterip bakmadığımız hadisleri inceleyip bu nasıl olur diye kafa yoruyor buna göre de senaryo hazırlıyorlar tabi kaynak sağlam olunca tutma oranı da yüksek oluyor alın size ahir zamanda yaşanacak bir kaç astronomik olay 1 ramazanın 15. güneş tutulması 30. ay tutulması ramazanda 2 kere ay t. 2 boynuz şeklinde bir yıldız 3 ramazanda gökte el 4 güneşin batıdan doğuşu 5 40 gün gündüz yaşanması şimdi size tüm bu olayların tek bir olaya bağlı oldu

1
0
yanıtYanıtla
......:

Yav he he

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title