Haberler

Şimdinin Minikleri Geleceğin Pilotları

Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi ve Türk Hava Kurumu Lüleburgaz Şubesi işbirliği ile açılan Ata Model Uçak Kursu’na katılan öğrencilere törenle sertifikaları verildi.

Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi ve Türk Hava Kurumu Lüleburgaz Şubesi işbirliği ile açılan Ata Model Uçak Kursu'na katılan öğrencilere törenle sertifikaları verildi.

Atatürk İlkokulu'nda gerçekleşen törene Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İzzet Arslan, Lüleburgaz THK Saymanı Hasan Aktaş, okul idaresi, öğrenciler ve velileri katıldı.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, kursun öğrenciler için çok faydalı olduğunu ifade etti. Kursun önemine dikkat çeken THK Lüleburgaz Şube Saymanı Hasan Aktaş, "Kursa 17 öğrencimiz katıldı. Öğrencilerle birlikte aileleri birlikte maket uçak yaptılar. Ata model şu açıdan önemlidir, bütün kesimlere hitap eder ve model uçağın başlangıç modelidir" diye konuştu.

Öğrenciler sertifikalarını protokolün elinden aldılar. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Hasan Aktaş Lüleburgaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title