Haberler

Cani koca, boşanma aşamasında olduğu eşine ve arkadaşına sokak ortasında kurşun yağdırdı

Güncelleme:

İstanbul Silivri'de cani koca, boşanma aşamasındaki silahla eşini yaralarken yanındaki erkek şahıs ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırgan koca, bir süre sonra karakola giderek teslim oldu.

Silivri Yeni Mahalle'de cani koca, boşanma aşamasındaki eşine ve yanındaki erkek şahsa kurşun yağdırdı. Erkek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kadının durumu ise ciddiyetini koruyor. Saldırıda kadın ve yanındaki kişi ağır şekilde yaralandı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Silivri Yeni Mahalle'de meydana geldi. Metehan Ç. isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi E.Ç. ile yanında bulunan M.K. isimli bir erkek şahsa yönelik silahlı saldırı düzenlemişti. Saldırıda genç kadın vücuduna isabet eden kurşunlarla, yanında bulunan M.K. ise başına isabet eden mermi ile ağır şekilde yaralanmış, yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Tedavilerinin devamı için İstanbul'da bir hastaneye sevk edilen yaralılardan M.K. isimli erkek şahıs yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralılardan E.Ç. isimli genç kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

KOCA, TESLİM OLDU

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı şahıslar yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden kaçan ve bir süre önce mahkemece hakkında uzaklaştırma kararı verilen kocanın ise bir süre sonra karakola giderek teslim olduğu öğrenildi. Olaya ilişkin geniş kapsamlı inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yeni Mahalle Silivri 3. Sayfa Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (12)

Kemal:

İstanbul sozlesmesi erkeğin Tüm haklarını gasp ediyor afdersiniz ama iftira edip şikayetle erkeği evden uzaklastirdiktan sonra oynasini eve alıp kocasını boynuzlayan ne kadınlar var erkegineli kolu bagli cinnet ve siedetten başka yol birakmiyor bu sözleşme

9
5
yanıtYanıtla
jojo:

öyle bir kadınla zaten berabersen boşan gitsin. sözleşme olmasa ne yapıcaksın öyle bir kadınla yaşamaya devam mı edeceksin. öyle algı yapıyorsun ki sanki o sözleşme sapkın hasta kadınları koruyor gibi davranıyorsun.

yanıt3
yanıt3
Erdem:

Cani demeyin delikanlı deyin

5
5
yanıtYanıtla
burusli:

ülkenin çivisi çıktı be tat tuz hıc bısey yok

8
0
yanıtYanıtla
Erhan:

Bizim reis de çay atsın otobüsten Giresun halkına ekonomi süper diyor görüyoruz millet aç aç

2
1
yanıtYanıtla
HERO:

Kadınlar resmen kanunun bugunu bulmuş, hem sevgili yapıyor gizli gizli hem nafaka alıyor, bravo.

0
1
yanıtYanıtla
50 NC:

Muhtemelen kadının boşanma sebebi de sevgilisi . . . Yuva yıkarsan seni böyle yıkarlar. . . adam delikanlı helal olsun

1
0
yanıtYanıtla
Selim:

yorumlara baktım da gerçekten acıdım bazılarına. Olayın neden olduğunu bilmeden saçmalamışsınız. Uzun süredir devam eden bir boşanma süreci ve Erkeğin uzun süredir tacizleri ve daha öncede darp olayı sıkca olmuş ki uzaklaştırma alınmış zaten. Eline silah alan kadın erkek demeden vuruyor bu canilik başka bir şey değil.

0
0
yanıtYanıtla
#mekansz_34:

Herkes kendine yakışanı yaparmış namus ve ekmek davası için yaşıyoz gerisi teferruat

0
0
yanıtYanıtla
#mekansz_34:

Herkes kendine yakışanı yaparmış namus ve ekmek davası için yaşıyoz gerisi teferruat

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title