Haberler

Silivri Cezaevi Önünde Hareketli Dakikalar

Alkollü araç kullandığı için jandarma tarafından hakkında işlem yapılan S.D., sinirlenerek Silivri Cezaevi'nin yakınında bulunan yüksek gerilim hattı direğine çıktı.S.D.'yi aşağıya inmeye Ergenekon Davası'nın tutuksuz sanığı Hayrettin Ertekin...

Silivri CEZAEVİ ÖNÜNDE HAREKETLİ DAKİKALAR

Alkollü araç kullandığı için jandarma tarafından hakkında işlem yapılan S.D., sinirlenerek Silivri Cezaevi'nin yakınında bulunan yüksek gerilim hattı direğine çıktı.

S.D.'yi aşağıya inmeye Ergenekon Davası'nın tutuksuz sanığı Hayrettin Ertekin ikna etti.

Haber-Kamera: Serpil KIRKESER İSTANBUL DHA

Ergenekon, Balyoz ve KCK Davalarının görüldüğü Silivri Cezaevi ilginç bir olaya sahne oldu. İddialara göre, S.D. (25) isimli vatandaş, tutuklu bulunan arkadaşını ziyaret etmek için Silivri Cezaevi'ne geldi. Cezaevi girişinde trafik jandarma ekipleri, S.D.'nin alkollü şekilde araç kullandığını tespit etti. Jandarma, S.D.'nin aracını durdurarak, ehliyetini ve ruhsatını istedi. Jandarma, ehliyeti ve ruhsatı olmayan S.D. hakkında işlem yaptığı sırada, S.D. elindeki cam parçalarıyla kendini kesmekle tehdit ederek jandarma görevlilerinin yanından uzaklaştı. Bunun üzerine S.D. cezaevi önünde bulunan şehirlerarası enerji nakil hattı direğine çıkması üzerine olay yerine itfaiye ekibi ve ambulans çağrıldı. İtfaiye ekipleri yüksek gerilim hattı direğinin önüne branda açarak önlem aldı. Jandarmanın ikna etmekte zorlandığı S.D.'yi aşağı inmeye Ergenekon Davası'nın tutuksuz sanığı Hayrettin Ertekin ikna etti. Vücunun çeşitli yerlerini kesen S.D.'ye ilk müdahale olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından yapıldı. S.D. daha sonra jandarma aracıyla Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

HAYRETTİN ERTEKİN: KENDİSİNİ TEKRAR HAYATA DÖNDÜRDÜM BUNUN İÇİN MUTLUYUM

S.D'yi ikna eden ve savunmasını yapmak için Silivri'de bulunan Ergenekon Davası'nın tutuksuz sanığı Hayrettin Ertekin, "Bugün duruşma salonundan dışarı çıktığımda yüksek gerilim hattının tepesinde bir genç olduğumu gördüm. Sosyoloji okumuş biri olarak ikna edebileceğimi düşündüm ve görevlilerde bunu rica ettiler.Bir dost gibi konuşarak gerilime kapılmaması için kendisiyle konuştum. 25 yaşında cezaevi yetkilileriyle tartışmış, intihar etmeye karar vermiş. Kendine zarar da vermiş. Kendisini tekrar hayata döndürdüm bunun için mutluyum. İslam dininde intiharın haram olduğunu da söyleyerek kendisini ikna ettim ve aramıza tekrar geldi. Ben kendisine 'Hoşgeldin Serkan' diyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hayrettin Ertekin Silivri Cezaevi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title