Haberler

Şike Operasyonunda Kumpas Davasında Tartışma Çıktı, Baransu Nezarete Atıldı

Şike operasyonunda kumpas davasında yargılanan Mehmet Baransu ile Trabzonspor'un eski vekili arasında kavga çıktı. Mahkeme başkanının uyarılarına rağmen susmayan Baransu nezarete atıldı.

Şike operasyonunda kumpas davasında Mehmet Baransu ile Trabzonspor'un eski vekili ve şu an Recep Denizer vekili olarak görev yapan avukat Nusret Yılmaz arasında gerginlik yaşandı. Fenerbahçe'nin de yer aldığı kumpas davasında mahkeme başkanı katılım ile ilgili talepleri alırken ilk söz Mehmet Baransu'ya verildi.

KÜFÜR KAVGASI ÇIKTI

Baransu taleplerini bitirdikten sonra Trabzonspor'un eski vekili ve şu an Recep Denizer vekili olarak görev yapan avukat Nusret Yılmaz'a dönerek bu davada Trabzonspor'un eski vekilinin olmasını anlayamadığını söyledi. Baransu'nun bu sözleri üzerine Nusret Yılmaz, Baransu'ya yönelik duyulmayan bazı ifadeler kullandı.

BARANSU NEZARETE ATILDI

Yılmaz'ın bu sözleri üzerine tartışma büyüdü. Baransu, kendisine küfür edildiğini iddia etti. Bu tartışma sürerken mahkeme başkanın uyarılarına rağmen susmayan Baransu jandarmalar tarafından nezarete atıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Baransu Recep Denizer Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title