Haberler

Siirt'te Yeni İçme Suyu Şebekesi

Güncelleme:

Siirt Belediyesine bağlı SİSKİ Müdürlüğü, il merkezinde bulunan bazı mahallelere yeni su şebekesi çekildiğini belirtti.

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi bünyesinde, Kooperatif, Affet Evler, sanayi ve Veysel Karani mahallerinde özellikle yaz ayların da mevcut hatların yetersizliğinden dolayı yaşanan içme suyu sorunun gidermek amacıyla hazırlanan 4 km lik yeni içme suyu hattı yapım çalışması devam ediyor.

Siirt Belediyesine bağlı SİSKİ müdürlüğü bünyesinde, yaz aylarında mevcut hatların yetersizliğinden dolayı Kooperatif mahallesine bağlı Şemsika Küme evleri, Affet Evlere mahallesine bağlı Keşkol küme evleri, Veysel Karani mahallesinde bulunan 99 Evler, TOKİ konutları ve saniyede yaşanan içme suyu sorunun çözmek amacıyla aralık ayı sonunda yapım çalışmalarına başlanılan ve 4 Km den oluşan 400 mmlik yeni içme suyu hattının yapım çalışmalarını Belediye Başkanı Selim Sadak yerinde inceledi. Yeni Su hattı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi alan Sadak, 20 gündür devam eden çalışmalar kapsamında 2300 metrelik kazı çalışması yapılırken, 750 metrelik boru kaynak çalışması tamamlandığını açıkladı.
Siirt'te yeni seçilecek başkanın yaz aylarında kesinlikle su sıkıntısı çekmeyeceğini belirten Belediye Başkanı Selim Sadak "Bizler son günen kadar vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeni çekilen su şebekesinin sayesinde bu yaz su sıkıntısı yaşanmayacaktır ve hizmetlerimiz devam edecektir" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Güncel

Siirt Belediyesi Veysel Karani Selim Sadak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title