Haberler

Siirt Spor: Bu Maç Bizim Kaderimiz

Güncelleme:

Siirt Spor Teknik Direktörü Ahmet Erten kendi sahalarında oynayacakları Ankara Adliye Spor karşılamasının çok önemli bir maç olduğunu belirtti.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve sıkıntılı günler geçiren Siirt spor teknik direktörü Ahmet Erten kendi saha ve seyircisi önünde konuk edecek Ankara Adliye Spor karşılamasının kendileri için çok önemli bir maç olduğunu açıkladı.

Kendi ve saha avantajları bu maçta kullanmak istediklerini belirten teknik direktör Ahmet Erten "Bu hafta oynayacağımız Ankara Adliye spor ile aramızda bir puan fark ve bu maç bizim için çok önemli bu baçı kazanmamız durumda iki deplasman maçımız olacak. Şunu söyleye bilirim bu maç bizim kaderimiz" dedi.

Takımda Recep ve Cumali'nin kırmızı kart cezalısı olmasından dolayı iki eksiğin olduğunu ancak cezaları biten Mustafa ve Mahmut'un Ankara Adliye spor karşılamasına oynaya bilecek ve hazır olduklarını belirtti.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Spor

Ahmet Erten Siirt Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title