Haberler

'Sıfır Kilometre' Ürünler Görücüye Çıktı

CeBIT Bilişim Euroasia'da Türkiye'de İlk Kez Görücüye Çıkan ve Bankacılıktan Video Oyunlarına Uzanan 'Sıfır Kilometre' Ürünler Ziyaretçilerin İlgi Odağı Oldu.

-Cebit Bilişim Euroasia'da Türkiye'de ilk kez görücüye çıkan ve bankacılıktan video oyunlarına uzanan "sıfır kilometre" ürünler ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

İSTANBUL(ANKA) - Cebit Bilişim Euroasia'da Türkiye'de ilk kez görücüye çıkan ve bankacılıktan video oyunlarına uzanan "sıfır kilometre" ürünler ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. İşte son teknoloji kullanılarak üretilen ürünlerden bazıları:

-AKBANK'TAN 'KREDİ MAKİNESİ"-

Akbank'ın self-servis kredi sağlayan yeni ürünü "Kredi Makinesi", ilk kez Cebit fuarında tüketicilerin beağenisine sunuldu. Kredi Makinası sayesinde, kredi kartı ve bireysel kredi almak isteyen herkes, Akbank şubelerine gitmeden kredi alacak. Başvuru işlemlerindeki belge ve kişisel bilgi ibrazı, fotoğraf çekimi, imza ve kredi değerlendirmesi gibi işlemler kredi makinesi aracılığı ile yapılabilecek.

Türkiye çapında yılsonuna kadar 10 adete ulaşacak Kredi Makinesi sayısının iki yıl içinde 1007e çıkarılması planlanıyor. Alışveriş merkezleri, havalimanları, Akbank Kredi Ekspres Şubeleri ve Akbank'ın iş ortaklarının mağazaları gibi noktalarda hizmete sunulacak Kredi Makinesi'nden ilk etapta 10 bin YTL'ye kadar kredi çekilebilecek.

-VESTEL'DEN OYUN TUTKUNLARI İÇİN "KRONOS SERİSİ"-

İlk kez Cebit fuarında sergilenen Vestel'in yeni "Kronos Serisi" masaüstü bilgisayarlarında, en üst seviye Intel işlemci olan Intel 3.0 GHz, işlemci kullanılıyor. SLI teknolojisi ile desteklenen Kronos Serisi, geniş çözünürlüğe sahip hızlı oyunseverler için tasarlandı.

Öte yandan, dünyaca ünlü video oyunları devi Nintendo ile de işbirliğine giden Vestel, Nintendo'nun kullanıcı hareketlerini algılayan kumandası ile oyuncuların oyunun bir parçası haline geldiği yeni "Nintendo Wii"yi de bayiilerinde satışa sunacak. Nintendo Wii paketi içinde tekli veya eşli oynanabilecek tenis, boks, beyzbol, golf ve bowling oyunları bulunacak.

-GILLETTE'DEN 5 BIÇAKLI TRAŞ KEYFİ-

Gillette'in yaratıcı dizaynından dolayı İnnovasyon Bölgesi'nde sergilenen yeni ürünü "Gillette Fusyon", 5 bıçaklı traş yüzeyi, 1 adet düzeltici bıçak ve geliştirilmiş bıçak geometrisi ile Cebit Fuarı'nı ziyaret eden erkeklerin en çok ilgi gösterdiği ürünlerden biri oldu.

Gillette'in "5 Bıçağın Konforu, 1 Bıçağın Hassaslığı" sloganı ile sunduğu "Gillette Fusyon Power" ise pille çalışan ilk ıslak traş makinası olma özelliği taşıyor. Gillette Fusyon Power, sapındaki mikroişlemci sayesinde, pili azaldığında göstergesiyle kullanıcısını uyarıyor, voltaj düzenleyici özelliğiyle de eş dalgalarla titreşim sağlayarak traş boyunca aynı performansı gösteriyor.

-"PAPAĞAN", SİZİN YERİNİZE KONUŞACAK-

Defne Bilgi İşlem tarafından geliştirilen "Papağan, Çağrı Dağıtım ve Sesli Mesaj Sistemi" ile telefona cevap vermeden, arayanları karşılayan ve mesaj bırakmak isteyenlerin mesajını alabilen "Papağan", Cebit'in en işlevsel ürünlerinden biri olarak tanımlanıyor.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title