Haberler

Show TV, Ece Üner ile Yollarını Ayırdı

Güncelleme:

Ciner Grubuna devredilen Show TV'de Sabah yazarı Melih Altınok'tan sonra, akşam haberlerini sunan Ece Üner'le de yollar ayrıldı. Üner'in yerine Jülide Ateş getirildi.

Show TV'yi geri alan ünlü iş adamı Turgay Ciner düğmeye bastı. 26 kişiyle daha yollar ayrıldı. İşine son verilen isimlerden biri de akşam haberlerini sunan Ece Üner.

MELİH ALTINOK KOVULMUŞTU

'Güne Merhaba' programının sunucusu Sabah yazarı Melih Altınok önceki günlerde kovulmuştu. Bugün itibariyle TMSF'nin döneminde genel müdür olarak atanan Ümit Önal ve 26 kişiyle daha yollar ayrıldı.

ECE ÜNER'İN YERİNE JÜLİDE ATEŞ

İşine son verilenler arasında ve akşam haberleri sunucusu Ece Üner bulunuyor. Ece Üner'in yerine Jülide Ateş getirildiği belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Melih Altınok Turgay Ciner Jülide Ateş Ece Üner Medya Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (39)

Ali Yurttaş:

Fatih Portakal ve İsmil Küçükkaya en iyi haber programı sunucuları. Kültürleri, kendilerine güvenleri, üslupları, vücut dilleri ve yorumları çok güzel. Yandaşlar, yok tarafsız değilsiniz, yok şu bu diyerek uzanamadıklaeı ciğere murdardır diyorlar kendileri taraflı değilmiş gibi. O kadar çok kanal var, siz de sizin tarafınızdaki kanalları izleyin ama onlara hiç taraflıdır da demediğini hatırlatırız

30
15
yanıtYanıtla
SDF:

AH KEŞKE PORTAKA LIDA BÖYLE KOVSALAR

19
23
yanıtYanıtla
Hakikat:

CHPMHPHDP fatih portakal kadar aşağılık bi insan yoktur şimdi senin tarafın belli tabiki o portakalı savunacaksın sizin gibiler yüzünden ülke bu hale getirdi inşallah pişman olursunuz

17
21
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

imamların maaşını biraz daha artırın 3500 oldumu en son 3000 e çıkmıştı lojmanda bedava tabi ak partiyi destekliyecekler diğer memurların vay haline

21
14
yanıtYanıtla
aysemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Melih Altınok nasıl kovulur ya onun gibi kimse olamaz bu Türkiye de doğruları söyleyene yer yok ama yalakalara yalancilara sahtekarlara var.....!

14
17
yanıtYanıtla
ANADOLU GENÇLERİ:

ALIRSIN ALIRSIN ASGARİ ÜCRETİDE ALIRSIN MAZOTU 1. 5 TL OLUR, DİYANETİ KAPATIRSINIZ, İMAMHATİPLİLERİDE ORTA KISMINIDA KAPATIRSINIZ. HALKIMIZ BUNU İSTEDİ BUYRUN ALIN YAPIN. SAYGI DUYUYORUZ. AKP YE TEK MESAJ SAKIN KOALİSYONA GİRME BİTERSİN

14
12
yanıtYanıtla
mert:

sözcü halk tv doğan medyası foks tv kanal d samanyolu bugün , memleketimize hayırlı olsun. yandaş medaya bunlar ülkemizin refahını istemeyenlere şhov tv de katılırsa ne olurki. . .

9
16
yanıtYanıtla
HamsiMobil-IOS:

Altınok için Kovuldu diye haber yap, ece üner için yollar ayrıldı de. Bu nasıl haber yorum.

23
2
yanıtYanıtla
bilge:

Kötü olmuş . Ece yi izliyorduk. Artık show u izlemem!!

12
13
yanıtYanıtla
Barış:

ece daha iyiydi. .

9
12
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title