Haberler

Sevgilisine şiddet uyguladığı ileri sürülen Rubato'nun solisti Özer Arkun hakkında soruşturma başlatıldı

Güncelleme:

Rubato grubunun solisti Özer Arkun'un kız arkadaşı B.Y., Arkun tarafından darp edildiğini iddia ederek savcılığa başvurdu. Sevgilisinin şiddetine maruz kaldığını söyleyen genç kadın, ifadesinde "Saçımdan kan geldi, yüzümde başımda travma var, dudaklarım patladı" dedi. Öte yandan Arkun'un yerden kan temizlediği görüntüler ortaya çıktı.

Ünlü grup Rubato'nun solisti Özer Arkun'un kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme geldi. Arkun tarafından darp edildiğini iddia eden sevgilisi "B.Y., savcılığa başvurdu. Avukatı Fatih Uzun aracılığı ile İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran B.Y., ayrıca savcılığa giderek ifade verdi.

YÜZDE VE BAŞTA TRAVMA VE KOLDA MORLUK

B.Y. ifadesinde Özer Arkun ile 2020 Mart ayında evlilik kararı aldıklarını, Üsküdar'daki evinde 4 Mayıs 2020 tarihinde evlilik meselesi nedeniyle tartışma üzerine şiddete maruz kaldığını kaydetti. B.Y. "Saçımdan kan geliyordu. Yüzümde, başımda travma vardı. Gözlerimde morluk vardı. Dudaklarım patladı. Kolumda morluklar vardı. Kolum incindi. Ağrılarım çok fazlaydı. Hala psikolojik olarak burnumdan kan geliyor. Gözümdeki morluklardan dolayı 17 tane gözaltı kremi aldım" dedi.

Sevgilisine şiddet uyguladığı ileri sürülen RUBATO'nun solisti Özer Arkın hakkında soruşturma başlatıldı

"BENİM KANLARIMI TEMİZLERKEN VİDEOSUNU ÇEKTİM"

Kendisini yatak odasına kilitleyerek koruma altına aldığını söyleyen B.Y., "10-15 dakika özür diledi. Kapıyı açtığımda öpmeye çalıştı, benden uzaklaşmasını istediğimde ise kafama suratıma yumruk attı. Banyoda yüzümü temizlerken bilincimi kaybetmişim. Gözümü açtığımda yüzüme buz torbası koyuyordu. Kimseye bahsetmemem şartıyla beni hastaneye götüreceğini söyledi. Hastaneye gittik. Korktuğumdan merdivenden düştüğümü söyledim. Özer'in evde benim kanlarımı temizlerken çok kısa bir videosunu çektim" iddiasında bulundu.

AİLE MAHKEMESİNDEN DE UZAKLAŞTIRMA ALDI

İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi, B.Y.'nin başvurusu üzerine Özer Arkun'un 4 ay süre ile B.Y.'nin konutuna ve iş yerine yaklaşmaması, iletişim aralarıyla rahatsız etmemesi kararı aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı İstanbul Üsküdar Haberler

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

Veliden okul müdürüne saldırı! O anlar kamerada

Veliden okul müdürüne saldırı! O anlar kamerada

500

Yorumlar (13)

SEN DE Mİ BRÜTÜS?:

RUBATO''yu hiç kaçırmazdım, özellikle de Özer ARKUN''un çok beğeniyordum sanatı anlamında. Şu dakika itibariyle gözümden düşmüştür. NOKTA

9
0
yanıtYanıtla
Selim Develi:

Evlenmeden herşeyini ver, evlilik meselesi yüzünden tartışma çıkmışmış, adamlar evlenmeden doya doya kullanıyor sizi, evlilik deyince de dövüyor

5
2
yanıtYanıtla
Gevelemeli:

Evlenmeden doya doya kullanan evlenince döve döve mi kullanır.

yanıt1
yanıt0
Evvel:

Şimdiki ilişkiler çok içli dışlı mirim hemen yakınlaşıyor sonra cıvıklaşıyorlar. Develiğin ne lüzumu var.

yanıt0
yanıt0
Erhan:

Bu kadar kanun ve düzenlemeye rağmen, aile içi şiddet ve cinayet vakaları artarak devam ediyorsa bunun nedenleri iyi irdelenmelidir. Demek ki bu durum sadece kanun ve kadına pozitif ayrımcılık sağlanarak çözülemiyor. Sosyologlar, psikologlar ve pedagoglar oluşan bir heyet tarafından bu olayların asıl kaynağı tespit edilmeli ve tespit edildikten sonra da toplumun bu kanayan yarası tedavi edilmelidir.

7
0
yanıtYanıtla
HERİFTE BİRAZ SİNİRLİ TİP VAR:

HERİFİ TANIMAM LAKİN BİRAZ MAÇO VE SİNİRLİ TİP VAR HANİ DERLER YA BULAŞMICAN TİPLERDEN DİYE ÖLE TÜM BAYANLARA TAVSİYEM EŞİNİZİ SEVGİLİNİZİ PARASI VARMIŞ ZENGİNMİŞ DİYE DEĞİL SANA TAVIRLARINA GÖRE SEÇİN HATTA BAŞKALARINA OLAN TAVIRLARINA BİLE BAKACAN HERİF KARISINA AŞKIM DİYİP BAŞKALARINA GEL ULAN BURAYA DİYORSA BİGÜN EŞİNE SEVGİLİSİNE DE AYAR ÇEKEBİLİR

7
0
yanıtYanıtla
Ölüm meleği:

Kadın iftira atmıştır.

1
5
yanıtYanıtla
T.C:

Vay be rubato, sende demek kıro artı zorba çıktın,,

1
2
yanıtYanıtla
bu çapıt lan:

tipoloji yalan söylemez, söyleyemez

3
0
yanıtYanıtla
HALBUKİ:

Ne de efendi duruşu vardı adamın, hiç beklenmezdi.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title