Haberler

Sevgilisi Ece Erken ile görüntülenen Şafak Mahmutyazıcıoğlu basın mensuplarını tehdit etti! Ece Erken yerinden bile kalkmadı

Güncelleme:

Ece Erken, yakın zamanda boşanan avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden Mahmutyazıcıoğlu, yerinden kalkarak "Sizinle hesaplaşacağız. O fotoğrafları silmeyin de bakalım ne oluyor" diyerek basın mensuplarını tehdit etti. Erken ise bu esnada yerinden bile kalkmadı.

Ünlü sunucu Ece Erken, bir süredir aşk yaşadığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Nişantaşı'nda bir kafede görüntülendi. Fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olan avukat Mahmutyazıcıoğlu, yerinden kalkarak olay çıkardı.

"SİZİNLE HESAPLAŞACAĞIM"

Milliyet'te yer alan habere göre: Kafede bir ara romantik anlar yaşayan çiftten Erken, elini sevgilisinin omzuna attı. Bu sırada görüntülendiklerini fark eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu masadan kalkarak ortalığı karıştırdı. "Bizi izin almadan çekemezsiniz" diyen avukat Mahmutyazıcıoğlu üzerine yürüdüğü basın mensuplarını "Beni şu an belki Marmaris'te biliyorlar. Bunu yapamazsınız. Sizinle hesaplaşacağım. O fotoğrafları silmeyin de bakalım neler oluyor?" diye tehdit etti.

Ece Erken ise sevgilisi olay çıkartırken yerinden dahi kalmadan sakince oturdu.

Sevgilisi Ece Erken ile görüntülenen Şafak Mahmutyazıcıoğlui basın mensuplarını tehdit etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nişantaşı Ece Erken Haberler

500

Yorumlar (27)

12345:

hiçbir yeteneği olmadan yıllarca tv önünde durdu sizde buna ünlü diyorsunuz. evli adamla düştü kalktı yine ünlü olunca kaçamak dediniz saatlerce milletin dedikodusunu yaptı buna magazincilik dedi sesinizi çıkartmadınız sahte hesaplarla milleti takip etti kendini övdü eyvallah dediniz şimdi bunu haber diye sunuyorsunuz

38
5
yanıtYanıtla
dbuzittin kesersapı:

Bu iki ucube soytarıyı adam yerine koyup para kazandıranlarda suç

25
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Sizlerde suç ; böylelerini ünlü yapmayın!

20
1
yanıtYanıtla
Seren canj:

İğrenç bir kadın pislik

yanıt7
yanıt0
X:

çok anlamsız olduğunu söyledi ifade etti kendileri

yanıt0
yanıt0
Herbokoloğ:

Ece Ece Ece gazeteciye şiddet ve tehdit eden kişi sana neler yapmaz sonra çıkıp ağlıyorsun dayak yedim diye

20
0
yanıtYanıtla
KEREM:

Hoşuna gitmiştir. . . . merak etmeyin birkaç yıla şiddetli geçimsizlikten çırlamaya başlar bunlar. . . yuva yıkıcıların sonu sahte yuvalarının yıkılması. . .

14
2
yanıtYanıtla
otuzsekizkayseri:

ece hanım çekimlerden gayet memnun gibi eeee o nispetin bi yapılması lazım ele güne karşı.

15
1
yanıtYanıtla
LEON BUUREN:

ECE ERKENE SORSAN 2X2 KAÇ EDER DİYE ONU DAHİ BİLDİĞİNİ SANMIYORUM, AKLI FİKRİ EVLİ ERKEKLER.

11
2
yanıtYanıtla
asdas:

buda tam bi rezil olmus

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title