Haberler

Sevgililer Gününe Özel Konser

Güncelleme:

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında, Sevgililer Gününe özel, usta yorumcu-besteci Vedat Sakman'ı müzikseverler ile bir araya getirecek.


Şimdiye kadar birçok sanatçının albümünün aranjörlük ve yapımcılığını üstlenen ve Zuhal Olcay, Hümeyra gibi sanatçılara ün kazandırmış parçaları besteleyen Vedat Sakman, bu kez Kırklarelililer için en güzel eserlerini seslendirecek.

MÜZİKLE GEÇEN 50 YILIN BİRİKİMİ SAHNEDE PARILDAYACAK…

2015 yılında 50.Sanat yılını geride bırakan Vedat Sakman, bir şehir ozanı edasıyla benzersiz ve seyircinin ruhuna hitap eden sezgisel yorumuyla dikkat çekiyor. Gitarıyla adeta özdeşleşen sanatçı, akustik performansıyla ve kendisine eşlik eden müzisyenlerin müzikalitesi ile sahnede fark yaratan, muhteşem bir müzik ziyafeti yaşatıyor.

DAVETİYELER KIRKLARELİ BELEDİYESİNDEN TEMİN EDİLEBİLECEK…

Vedat Sakman'ın 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel konseri saat 20:00'de Rektörlük Kültür Merkezi'nde başlayacak. Ücretsiz davetiyeler, Kırklareli Belediyesi Halkla İlişkiler Hizmet Masası'ndan temin edilebilecek.

Konser için kapılar saat 19:30'dan itibaren açık olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Vedat Sakman Zuhal Olcay Kırklareli Hümeyra Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title