Haberler

Sesob Başkanı Köksal, Resmi Kurumları Ziyaret Etti

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Sivas Şube Müdürü Nurettin Köksal ve Ticaret İl Müdürlüğü'ne atanan Selim Baş'ı ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk olarak İŞKUR Müdürü Köksal ile görüşen SESOB Başkanı Köksal, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında sağlanan istihdamın Sivas açısından çok önemli olduğunu kaydetti.

Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü aracılığıyla işsizlerin çalıştırılacağını aktaran Beşir Köksal, "Son yıllarda yapılan TYÇP çok sayıda işsize iş imkanı vermektedir" dedi.

Nurettin Köksal da 'Toplum TYÇP nedeniyle yoğunluk yaşandığını ifade ederek, alınacak kişilerin kura ile belirleneceğini ifade etti.

- Ticaret İl Müdürü ziyareti

SESOB Başkanı Köksal, daha sonra Ticaret İl Müdürlüğüne atanan Çalışma ve İş Kur Müdür Yardımcısı Selim Baş'ı ziyaret etti.

Ticaret Müdürlüğü ile her zaman uyumlu çalıştıklarını bildiren Köksal, ortak çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Selim Baş ise çalışmalar hakkında bilgi vererek, esnaf teşkilatı ile uyum içerisinde çalıştığını belirterek ziyaretinden dolayı Köksal'a teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Beşir Köksal Selim Baş Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title