Haberler

Şerit İhlali Yapan Kamyon İki Otomobilden 3 Can Aldı

Ordu'nun Ünye ilçesinde şerit ihlali yapan kamyon, karşı yönden gelen otomobile çarptı.

Ordu'nun Ünye ilçesinde şerit ihlali yapan kamyon, karşı yönden gelen otomobile çarptı. Savrulan otomobilin de başka bir araca çarpması sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti. 1'i bebek 3 kişi de yaralandı.

Kaza bugün saat 18.00 sıralarında Ordu'nun Ünye ilçesi Akçay mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre 45 yaşındaki Ali Yalnız idaresindeki 34 GF 4605 plakalı kamyon Ordu'dan Samsun istikametine giderken sürücünün dikkatsizliği sonucu şerit ihlali yapıp karşı yönden gelen 42 yaşındaki Bekir Yıldırım yönetimindeki 55 SH 141 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, 33 yaşındaki Seyhun Altunay idaresindeki 61 KD 720 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada Bekir Yıldırım, yanında bulunan Ayşegül Kartal (31) ile diğer araçtaki Özge Üstün Altunay (30) hayatını kaybetti. Kazada otomobil sürücüsü Seyhun Altunay, 3 yaşındaki kızı Defne Altunay ve Hatice Orhan yaralandı. Durumu ağır olan Defne Altunay ve Hatice Orhan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Seyhun Altunay ise Terme Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kamyon sürücüsü Ali Yalnız gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Yıldırım Akçay Ünye Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title