Haberler

Serenay Sarıkaya'nın Maldivler tatilinden makyajsız doğal pozu mest etti

Güncelleme:

Oyuncu Serenay Sarıkaya, tatil için gittiği Maldivler'den ilk paylaşımını yaptı. Güzel oyuncu hikayesinde yer verdiği ıslak saçlı, makyajsız doğal paylaşımı ile sosyal medyayı salladı.

Özel hayatı ve kariyeriyle ilgili sık sık magazin gündeminde yer alan oyuncu Serenay Sarıkaya'dan hayranlarını mest eden bir paylaşım geldi.

HAYRANLARINDAN TAM NOT ALDI

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'la olan ilişkisini noktaladıktan sonra Kaz Dağları'nda kafa dinlemeye çekilen Sarıkaya, bu kez Güney Asya ülkesi Maldivler'e gitti. Tatili sırasında çektiği ıslak saçlı, makyajsız doğal güzelliğini sergilediği fotoğrafını sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaşan güzel oyuncu, hayranlarından tam not aldı.

NETFLİX YAPIMINDAN TEKLİF ALMIŞTI

Makyajsız duru güzelliği ile takipçilerini kendisine hayran bıraktıran Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerdeNetflix'te yayınlanacak olan Şahmeran adlı dizisinden güçlü bir teklif almıştı. Oyuncunun iddia diziye yeşil ışık yaktığı ve projeye yakın bir zamanda imza atacağı konuşulmuştu.

Serenay Sarıkaya'dan sınırları zorlayan üstsüz poz

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Kaz Dağı Maldiv Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500

Yorumlar (15)

İşte bu:

Şu tiple mi mest etmiş ?Reklam reklamdır tabi

39
1
yanıtYanıtla
M.ağaoğlu:

bızım mahallenın butun kızları bundan guzel.

20
2
yanıtYanıtla
aytekin:

ufak atta civcivler yesin . anlamadıysan google bak

yanıt2
yanıt6
Dr şipit:

Bunun haberide şeymayı geçti, kabak tadı verdi gerçekten

17
0
yanıtYanıtla
BU NE LAAA:

Hiç bir güzelliği ve özelliği yok, bıktık bundan yeter. . . .

11
0
yanıtYanıtla
SIFIR:

sıfır güzellik, çok berbat bi halde

6
3
yanıtYanıtla
BİR:

KISKANMA :)

yanıt2
yanıt5
Rüknettin dede:

Tipe bak tipe.heheheheheheh

8
0
yanıtYanıtla
MOGOLİSTANDAN CİNGİZ:

Saiga Bozkır Antilobunu bilir misiniz? Bilmiyor iseniz mutlaka bakın yüzüne. AŞK antilobudur. Mest eder. bakarken şaşkınlıktan diliniz tutulur. Makyajsız duru bakışları ile dedim Oh My God bu Serenay. .

3
4
yanıtYanıtla
......:

Evet gerçekten güzel görmesem bu yazılanlara inanasım geldi

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title