Haberler

Serenay Sarıkaya, kendisi için "Evli kulüp başkanından hamile mi?" diyen sunucu Pınar Ergüner'e dava açtı

Güncelleme:

Oyuncu Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra adı birçok kişi ile aşk dedikodusuna çıkan Serenay Sarıkaya, sunucu Pınar Ergüner ve bir televizyon kanalına kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

DAVA DİLEKÇESİNDEN

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açılan dava dilekçesinde, 8 Temmuz 2019 tarihinde "Beyaz Magazin" isimli programda altyazı olarak "Serenay Sarıkaya hamile mi" başlıklı bir haberin çıktığı belirtilerek, şu ifadeler yer aldı:

"Haberin ardından programın sunucusu ve moderatör Pınar Ergüner, "Öyle bir şey iddia edeceğiz ki kimileri yalanlayacak" diyerek Serenay Sarıkaya'nın evli bir kulüp başkanı ile birlikte olduğunu ve ondan hamile kaldığını, kulüp başkanının çocuğu aldırmak istediği, Sarıkaya'nın çocuğu aldırmak istemediği, çocuğu aldırmazsa rezil olacağı, doktora aldırması için para teklif edildiği gibi gerçek dışı, iftira niteliğinde bir haber yayımlanmıştır."

Serenay Sarıkaya, kendisi için 'Evli kulüp başkanından hamile mi?' diyen sunucu Pınar Ergüner'e dava açtı

"HABER TAMAMEN ASILSIZDIR"

"Programda Serenay Sarıkaya'nın şeref ve onuruna ağır saldırı niteliğinde yorumlar yapılmıştır. Haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Serenay Sarıkaya'nın evli bir kulüp başkanı ile hiçbir zaman bir ilişkisi olmadığı gibi hamile de kalmamıştır. İlişkisi olmayan birisinden hamile kalması mümkün değildir" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Pınar Ergüner Sarıkaya Haberler

500

Yorumlar (26)

püskül:

ates olmaya evde duman cikmaz

11
22
yanıtYanıtla
ece:

sunucu da kanalda iyi bir cezayı hak etmiş sanane bi senmi namuslusun

28
2
yanıtYanıtla
.................:

milletin özel hayatını deşifre etmenin dedikodu yapmanın mesleği oldu. madem ünlülerle birşey yapacaksınız başarılarından yaptığı işlerden bahsedin onları yayınlayın bunedirya ne rezil programlar kaldırılmalı bence,

25
1
yanıtYanıtla
Baba:

Para ve reyting için hemcinsine bu haberi yapan sözümona sunucuyu baklavacı kardeşler gibi yapsınlar inşallah.

22
0
yanıtYanıtla
Bu ne:

Bu tip programların kapatılıp, sunucu ve ekibinin bir daha dönmemek üzere yurtdışına sürülmesi gerekiyor. Orada ahlaksız duruşlarına diledikleri gibi devam edebilirler.

21
0
yanıtYanıtla
desikoducular:

bu magazin programlari pislik dedikodu gıybet ne ararsan var.

18
1
yanıtYanıtla
metin:

izleme kardeşim izleme ben şahsen belgasel harici hiç bir şey izlemiyorum

yanıt1
yanıt0
kafkas-kartaLI:

dedikodu iftira proglari yapanlara buirde para ödüyor kanal reyting icin

14
2
yanıtYanıtla
Ayşegül:

Kimsenin Ozel Hayati Kalmadi.Kiz Hamile Veya Hamile Değil Derdi Seni mi Sardi.Kime Ne ! Program Diye Bunlari mi Sunacaksınız Bize ; Dilerim Tv.Programlarna Köklü Bir Reform Gelir.

12
2
yanıtYanıtla
bir anne:

ünlüler kervanında ne kadar normalleşti ne kadar basitleşti bu evlenmeden hamile kalma olayları , evlemeden hamile kalmalar , evli erkekle birlikte olmalar sizi tüm türkiye izliyor ve takip ediyor siz insanlara örnek olmak yerine çoçuklarımıza kötü örnek teşkil eden kendini basitleştirmiş ama yaptığı her olayı normalleştiren ünlüler kendineze gelin ayrıca bu olayları reyting ugruna yapanlar sizlere yazıklar olsun. . . .

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title