Haberler

Serbest Bırakılan Askeri Personel Yeniden Gözaltına Alındı

Sivas’ta, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 5 üsteğmen ve 1 teğmen, savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı.

Sivas'ta, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 5 üsteğmen ve 1 teğmen, savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı.

15 Temmuz günü yaşanan darbe girişimi sonrası Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla salıverilen askeri hakim ve savcı olan üsteğmenler Fatih Taşkın, Mustafa Bozkurt, Hasan Hüseyin Şahin, Cengiz Topal ve İsa Yılmaz ile teğmen Ali Seval hakkında savcılığın itirazı üzerine yeniden yakalama kararı çıkarıldı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 üsteğmen ve 1 teğmeni çeşitli adreslerde gözaltına aldı.

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, 6 üsteğmen ve bir teğmen gözaltına alınmış, üsteğmenlerden İsmail Siyahgül çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, diğerleri adli kontrol şartıyla salıverilmişti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Fatih Taşkın Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title